0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tebrikler arkadaşlar, telefona gözlerimi diktim inş.çalacak ne olur çalsın,çalsana ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadres teyidi yaptılar çıtını çıkarda aktif olan kullanıcılarına yeni çıkan ürünlerini göndereceklermiş siz kaç tane çıt yazmıştınız bir de yarışma bittikten sonra yazmaya devam ettiniz mi? aranacaklar arasında olurmuyum diye merak ettim =)
adres teyidi yaptılar çıtını çıkarda aktif olan kullanıcılarına yeni çıkan ürünlerini göndereceklermiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadres teyidi yaptılar çıtını çıkarda aktif olan kullanıcılarına yeni çıkan ürünlerini göndereceklermiş siz kaç tane çıt yazmıştınız bir de yarışma bittikten sonra yazmaya devam ettiniz mi? aranacaklar arasında olurmuyum diye merak ettim =)530 falandı 1 haftada yazdım 2 yada 3 haftaydı bi dahada elimi sürmedim
bu konu iyi oldu yaa en güzel bahçeyi görmekten sıkılmıştım artık teşekkürler simge87
benide aradılar ama küçük bi süpriz dye üstüne basarak söyledi..facede yorum falan yamıştım çok ondan aramışlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadres teyidi yaptılar çıtını çıkarda aktif olan kullanıcılarına yeni çıkan ürünlerini göndereceklermiş siz kaç tane çıt yazmıştınız bir de yarışma bittikten sonra yazmaya devam ettiniz mi? aranacaklar arasında olurmuyum diye merak ettim =)530 falandı 1 haftada yazdım 2 yada 3 haftaydı bi dahada elimi sürmedim +1 sayı farkla hanımlar önden...