Nintendo Wii Sports Resort Black (Remote Control+Nunchuck+Motion Plus+Wii Sports Oyunu+Wii Sports Resort Oyunu)
Siyah aksesuarlarıyla birlikte sınırlı sayıda üretilen tasarım harikası Siyah Wii; siyah Wii kumandası, Wii Motion Plus, Nunchuk ekipmanları yanında Wii Sports Resort ve Wii Sports oyunları birlikte oyun tutkunlarının hayatını renklendirecek.
Siyah Wii paketi, sınırsız interaktif eğlence anlayışını da birbirinden farklı spor oyunuyla canlandırıyor!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinSıfırı ürün kutusu açılmadı, kampanyadan kazanıldı, kutusunda teknosa mührü var. Sınırlı üretim olan siyah renkte...
pazarlıksız 400 tl yada muadil ürünle takas olabilir..
(muadil ürün ile kastım şudur; ürünün mağaza fiyatı göründüğü üzere 600 TL civarındadır, takas için teklif edeceğiniz ürünün de mağaza fiyatı 600 civarında olursa o ürün benim için muadil üründür. )
Hayırlı satışlar, 5 gün önce 400e aldım kullanılmışını keşke sizin konunuzu görseydim :/
fiyat oldukça güzel
teşekkürleri
sanırım yarın satılacak dışarıdan. telefonla görüştü biriyle yarın kesinlecek. kampanyadan kazandığım için fiyatı böyle yaptım.
becel den kazandınız herhalde hayırlı olsun
Takas etmek için bişiler kazanmaya gayret ediyorum.. Fiyatı yükseltde satılmasın
ürün gitti! ilginize teşekkür.