0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
of ya benim link yanlış olmuş bende niye bana kimse oy vermiyo diyom Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin düzeltirmisiniz yada vermezsenizde canınız sağolsun ne diyeyim benim hatam
herkes "oyladım oyladım oyladım" diyor, liste de ki bahçe sayısı belli, verilen oy sayısı belii arada ki fark bellihayret artık yarın öbürgün başka kampanyalarda sizlerin de ihtiyacınız olur, 2 kere düşünün
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkes "oyladım oyladım oyladım" diyor, liste de ki bahçe sayısı belli, verilen oy sayısı belii arada ki fark bellihayret artık yarın öbürgün başka kampanyalarda sizlerin de ihtiyacınız olur, 2 kere düşününbide 5 değil 1 verenler var onları da unutmamak lazım!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe çok da resmen hayvanat bahçesi olmuş olm burasi size de yaranılmıyo.kütük bile koymuş adam daha ne yapsın kütüğü çok sever o kütüksüz yapamaz zaten aynen ne zaman geliyon zonguldak'a? biliyodum bu cevabı vereceğini baykuşu en başa koymuşsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe çok da resmen hayvanat bahçesi olmuş olm burasi size de yaranılmıyo.kütük bile koymuş adam daha ne yapsın kütüğü çok sever o kütüksüz yapamaz zaten aynen ne zaman geliyon zonguldak'a?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe çok da resmen hayvanat bahçesi olmuş olm burasi size de yaranılmıyo.kütük bile koymuş adam daha ne yapsın kütüğü çok sever o kütüksüz yapamaz zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe çok da resmen hayvanat bahçesi olmuş olm burasi size de yaranılmıyo.kütük bile koymuş adam daha ne yapsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe çok da resmen hayvanat bahçesi olmuş olm burasi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe çok da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi ben vermiyom sana güzel olmamış bahçe
hepsini oyladım benim linkim de ; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEklendi kontrol edildi.. İlk 5 lik diazemden geldi