Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinkendinize ait olan tarifiniz ve fotoğrafıyla birlikte (başka siteden alıntı olmaması gerekiyor kesinlikle fotoğraf size ait olmalı aksi anlaşıldığı taktirde beğeniye sunulmayacaktır) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden ÜST KISIMDAKİ YARIŞMA linkinden yada Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine adınız soyadınızla birlikte gönderin daha sonra tarifiniz incelenip onaylandığı taktirde size gizemlitariflerden tarifinizle ilgili link gönderilecektir.bu link facebookta en şık tarif yarışması adlı albümün içinde bulunacaktır ve beğeniler bu albümün içindeki fotoğrafların altındaki beğeni sayısına göre değerlendirilecektir.bu linki profilinizde paylaşıp en çok beğeni sayısına ulaşan tarif yarışmanın sona ereceği 30 nisan cumartesi günü belirlenecek ve Sinbo seramik saç düzleştiricisini kazanacaktır. NOT:Fotoğrafın size ait olması gerektiği gibi,görüntüsünün anlaşılır olması gerekmektedir.bir kişi birden fazla tarifle yarışmaya katılabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinödülü simbodan seramik saç düzleştiricisi
katılan çok fazla yarışmacı olmuyor geçen yarışmasında ben katıldım ve kazanmıştım şansınız çok yüksek kazanmak için