Gönderen Konu: Aysu ile güzel günler| DeppoCenter den1 kişiye makyaj seti hediye (27 mart son)  (Okunma sayısı 1252 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
Bir güzellik kat kendine!" sloganıyla yola çıkan DeppoCenter den 1 kişiye makyaj seti hediye

Kampanyamız 27 şubat-27 mart tarihleri arasındadır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ysmnjoy

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • tatil
Bende katıldım canım...  hayırlı olsun
1 Hafta Tatil Kazan : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
yaa o kadar uzun sürüyor yokşunu beğen profilinde duyur blog kampanyaları hiç almıyım
:) Şans

Çevrimdışı berat

• Usta Kampanyacı
siz bilrsiniz yalvarmıyoruz kimseye

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
yaa o kadar uzun sürüyor yokşunu beğen profilinde duyur blog kampanyaları hiç almıyım

Haklısınız ama şartları firmalar belirliyor amaç reklam yapmak ve nekadar çok paylaşım üyelik vs olursa onlar için okadar iyi oluyor. Şimdi burası bi blog olsa şartlar tmm deseniz yorumda sadece nerden bileceğiz yada firma bu işten ne anlayacak. Yayıncının bi suçu yok aslında kimsenin suçu yok. Katılanlar paylaşımlar zor diyor blog sahipleri üyem olsun diyor firma paylaşım olsun diyor herkesi mutlu etmek gerekli :) Siz birkez kazansanız daha neler neler yaparsınız ama bloglarda ilk şart sabırla beklemek :) Bizimde bir çalışmamız var eminim ki blogger arkadaşlar içerisinde de beğenenler vardır bütün paylaşımları tek tek açıkladım ve tek yapmanız gereken tıklamak. Firma memnun ben memnun katılımcı memnun ama zahmetli iş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Berat kardeşimizede bol kampanyalar diliyorum hayırlı olsun kampanyanız ;)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
linkte sorun var
The page cannot be found diyor
katilmak istiyorum yeni link nedir?