Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey/selva bugün son: 13 Mart 2011

Gönderen Konu: nursence hersey|selva lezzet şenliği kolisi 5 kişiye(23şubat-13mart )  (Okunma sayısı 3905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende katılmak istiyorum ne yapmalıyım?
önce kendine bir google hesabı alıyorsun sonra
1. bloğumu izlemeye alınız
2. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını beğenelim
3. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasını inceleyip beğendiğiniz bir ürünü facebookta paylaşalım
4. kampanyayı facebook yada bloğunuzda duyurunuz ve duyuru linkinizi ad soyad ve mail adreslerinizi mutlaka bırakınız..

bol şanslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımlar için son 3 gün arkadaşlar  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Bol şanslar..
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımlar için yarın son gün arkadaşlar ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bu gün son katılımlar arkadaslar aksam fırmaya gonderıcem katılımları unutanlar ıcın hatırlatayım dedım

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
bende katıldım  ;)
« Son Düzenleme: 13 Mart 2011, 12:53:41 Gönderen: ask_ne_demek »
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bol sanslar ;)

Çevrimdışı portakalcicegi

• Yeni Kampanyacı
  • *
merhaba benimde kampanyam bugun bitiyor listeleri hazirliyorum kimi blogspota kimi blogcuya yazmis  katilimlardan cok memnunum insallah gonderene kadar biraz dah arkadas katilir sayin hergunkampanya uyesi arkadaslar bana da destek olursaniz sevinirim blogspottaki blogum portakalcicegi blogcudaki portakalcicegi2 wordpress teki portakalcicegi3 blogspota her an ulasilmadigi icin blogcudan devam ettim baktim herkes wordpresste simdi wordpressi tercih edicem artik

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
iş yerinde bloguma gıremıyorum o yuzden aksam lıstemı yapmıstım ama gece bakamadım katılan olmstur belkı dıyerek eve gıder gıtmez fırmaya ileteceğim listeyi kimsenin hakkı yanmasın