he bilet çift kişilikmiş iyi beğendim..

yalnız yarına kadar sürücekmiş yarışma ben istanbul dışındayım ne zaman haber vericeklerde ne zaman gelicez..
heralde 17:00 da bittiğine göre yani 5 dk sonra haber verirler hemen maç yarın zaten
iyide yarın bitiyo yarışma 24'ünde başlamış 3 gün süresi diyo e maçta yarın olmaz ki ama..
hayır yha şuan bitmiş olması lazım 25i 17:00 da bitiyo diye biliyodum ben :S öyle zaten
24 Şubat Salı gününden itibaren, Galatasaray internet sitesi üyelerine özel yeni bir yarışma başlatıyoruz. Üç gün sürecek bu yarışmanın Büyük Ödülü, biletleri bugünden tükenen Bordeaux maçını, eşiniz ya da arkadaşınız ile birlikte, üstelik sporcu tribününden seyretmek olacak!
Kulübümüzün çıkardığı Galatasaray Tarihi kitabından seçtiğimiz 4 soruyu doğru cevaplayanlardan seçeceğimiz 2 çift ziyaretçimiz, 26 Şubat Perşembe akşamı Ali Sami Yen'de oynanacak olan Bordeaux karşılaşmasını kadroya giremeyen futbolcularımızın oturduğu tribünde seyretme ayrıcalığını kazanacak.
bk burda 3 gün diyo..
biliyorum o yüzden olmaz diyorum ya üstteki yazıda soruların sayfasında üstte yazıyo..
e kazananlar açıklanır o zaman bugün bak iştende çıkıcam şimdi neyse telefonum yazıyo ararlar artık..