Gönderen Konu: Money Club-Tıkla kazan-Easy Food Bulgur Pilavı-%100 indirim ilk 50 kişi  (Okunma sayısı 7875 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Easy food özel reyonu oluyo benim aldığım reyon makarnalarla aynı yerde idi.Tadına baktım.Evde yapılan bulgur pilavı ile uzaktan yakından alakası yokkkk kuş yemine benziyor  ;D
:D :D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı beleşçi

• Yeni Kampanyacı
  • *
Biz de alıp yedik. Tadı gayet güzeldi. Sen doğru ısıtamamışındır. Ayrıca, diğer çeşitlerini de alıp, mutlaka deneyeceğim. :)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
bzide begenmedık valla  :-X
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
batman migrosa gittim bulgur pilavı alcaktım dedim adam yani reyon görevlisi tövbe tövbe dedi evinde kendin yap bide para verceksin dedi sanane dedim bende bir de akıl veriyor hem bilmiyor uyuz :o

hahhahaaa :D :D :D :D
:D :D :D
sen çok yaşa emi :D

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
İstanbul ve birkaç il hariç, diğer Migros ve Tansaş'larda bu ürün siparişe kapalı.

Mağazaya yaptığım şikayet sonuç vermedi. Müşteri hizmetlerini arayıp, kayıt oluşturdum.

Geri dönüş yapıldı, ürünün her Migros'ta bulunduğunu, siparişe açık olduğunu ve bundan emin olduklarını bildirdiler. Bunun üzerine mağazaya tekrar gittim, yönetici ilgili ekranlarından ürünün siparişe kapalı olduğunu açık bir şekilde gösterdi.

Burada money club müşteri hizmetleri ve dolayısı ile Migros'un amacı, kampanya yapmış gibi görünmek, ya da sadece İstanbul'a özel kampanya yapmaktır diye düşünüyorum.
bende alamadım ya Balıkesirde
öyle bir ürünü bilmiyorlar bile telimi aldılar gelişme olursa arıcak kasiyer arkadaş.