Gönderen Konu: facebook ayarlar  (Okunma sayısı 1655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bkaur

• Deneyimli Kampanyacı
facebook ayarlar
« : 15 Şubat 2011, 13:43:26 »
arkadaşlar sadece arkadaşlarım görsün bölümü gruplanabiliyormu,yani atıyorum mahalle arkadaşım neden üniversite arkadaşımı görsün yada yeni tanıştığım  gruptaki arkadaşımla  profilimi paylaştığımda  neden aile üyelerimi görsün, ???
bir arkadaşın duvarına birşey paylaşsam atıyorum diğer arkadaş neden onunla paylaştığımı okusun.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.sonuçta gerçek yaşamdada ilişkileri birbirine karıştırmıyoruz değil mi?farklı insanlarla farklı şeyleri paylaşmak istiyorum,herkesle aynı şeyleri paylaşmak istemiyorum.
"Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) görmek
2) duymak
3) dokunmak
4) tatmak
5) hissetmek
6) gülm

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: facebook ayarlar
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2011, 13:45:23 »
bunu yaparsın ama sonra sayfana girdiklerinde duvarında görüyolar ve saklamış olduğun anlaşılıyo sadece gönderdiğin an ortada gözükmüyo

Çevrimdışı bkaur

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 15 Şubat 2011, 13:50:11 »
ne kadar yanlış bir uygulama,mesala yeni tanıştığın profilini paylaştığın bir arkadaşına  bir şey yazıyorsun,hemen profilden arkadaşlarınla yada aile üyelerinle irtibata geçiyorlar.aslında ilişkide bulunduğun insanlar gruplara ayrılmalı.
"Bence Dünyanin Yedi Harikasi :
1) görmek
2) duymak
3) dokunmak
4) tatmak
5) hissetmek
6) gülm

Çevrimdışı berken

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • oy verilir alınır
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2011, 00:01:33 »
evet

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2011, 00:50:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar sadece arkadaşlarım görsün bölümü gruplanabiliyormu,yani atıyorum mahalle arkadaşım neden üniversite arkadaşımı görsün yada yeni tanıştığım  gruptaki arkadaşımla  profilimi paylaştığımda  neden aile üyelerimi görsün, ???
bir arkadaşın duvarına birşey paylaşsam atıyorum diğer arkadaş neden onunla paylaştığımı okusun.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.sonuçta gerçek yaşamdada ilişkileri birbirine karıştırmıyoruz değil mi?farklı insanlarla farklı şeyleri paylaşmak istiyorum,herkesle aynı şeyleri paylaşmak istemiyorum.
ben bunun için iki ayrı face kullanıyorum
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.