0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiğeri o kare kutu şal kutusu şalla beraber 100 tl o offffffffff Ünlü bir modacı swarovski taşlarından gelinlik dikti , merak ediyorum o taşı bende.. görünce bumu diceksin parlak bi taş normal cam taşların biraz daha kesiminde dolayı parlağı piyasada çok var metresi 20 tl felan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiğeri o kare kutu şal kutusu şalla beraber 100 tl o offffffffff Ünlü bir modacı swarovski taşlarından gelinlik dikti , merak ediyorum o taşı bende..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindiğeri o kare kutu şal kutusu şalla beraber 100 tl o offffffffff
diğeri o kare kutu şal kutusu şalla beraber 100 tl o
Gerçek Swarovski mi bu acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGerçek Swarovski mi bu acaba benim bahsettiğim gelinlikte kullanan gerçek ama bu lipton çayda kullanılan gerçek mi bilmiyorum henüz inceleyemedim..
bende kazanmak istiyorum ya sırf kutusu için
bize göndericekleri kutu 20 tl
napcaksnz gerçek olsa bosvern cay içeriz en azından