Gönderen Konu: İDDAA OYNAYANLAR BURAYA  (Okunma sayısı 8441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: İDDAA OYNAYANLAR BURAYA
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2009, 23:25:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
lanet olası hukumet yuzunden ıddaadan olduk ya ne dıyım ...bettson zamanında yasaldı ama yasakladılar haram ya onlara gore ...Bettsondakı oran ıddanın 2 katı resmen ıddadan para kaznanı hayatıda gormedım ama bettsondan kazanan coktu....Su sartlarda keısnlıkle tavsıyte etmem cunku yasal olmadıgı cıın hak aranamıyor bır ıkı arkadasım bu sekılde parasını kaybettı...Ornegın 100 ytl ıle basladınız 1000 ytl yaptınız sıstemde hıle yaptınız fln dıyerekten hesabınız ıptal edılıyor hakkınızıda arayamıyorsunuz dava acılamadıgı ıcın ....ayrıca para transferınde sorun var ...Para cekmek ıcın ozel kart almak lazım 30ytl fln ohohooho
Sanırım onlar dediğiniz Müslümanlar oluyor çünkü bu tür şeyler islama göre haram.. Ha oynarsın oynamazsın onu bilemem ama kazanılan paranın hayırlı olmadığını ve hayrını göreninde olmadığını belirtmek isterim.. Allah yasakladıysa uzak duracaksın

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2009, 23:30:56 »
şube üzerinden fişi alarak oynadığın zaman vergilendirilmiş olabilir ama internette kredi kartınla kafana göre takılırsan o zaman devlet adama der ne yapıyorsun sen vergilendirilmemiş parayla gel bakım demir parmaklıklarımızın tadına bak diye. yurdum insanı vergilendirilmeden kazanç yapmayı çok seviyo ondan sonra iş yok güç yok olmaz tabi bak adamlar vergilendirmek için şubeler açmış iş olanağı sunmuş. ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz ne çekiyorsakda cahilimiz yüzünden çekiyoruz.
...

Çevrimdışı sansasyon

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #12 : 26 Ocak 2009, 00:35:13 »
memoli444 bu bahsettiğin siteden oynamak için illaki kredi kartımı gerekiyor. vadesiz hesaptan falan oynanabiliyormu? eğer olmuyorsa ben sana para gönderiyim benim hesaba senden aktarırmısın. bide para çekme olayı nasıl oluyor. o dediğin kartı nasıl alıyorsun. biraz daha açarsan iyi olur.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 26 Ocak 2009, 00:43:28 »
memoli444 bu bahsettiğin siteden oynamak için illaki kredi kartımı gerekiyor. vadesiz hesaptan falan oynanabiliyormu? eğer olmuyorsa ben sana para gönderiyim benim hesaba senden aktarırmısın. bide para çekme olayı nasıl oluyor. o dediğin kartı nasıl alıyorsun. biraz daha açarsan iyi olur.

ben kredi kartında para  aktarıyorum diğer  yöntemler hakkında  pek  bilgim  yok. para çekmek için bir kart talep ediyorsun 30 ytl karşılığında geliyor ilk para çekme talebin 500 ytl üstü olursa bu parayı geri iade ediyorlar arkadaşlar arsında  para  aktarımı biraz sakıncalı diyelim ben sana 100 ytl aktardım sen bir kupun yaptın 1000 ytl oldu öçekemiyorsun  o para ile 3 kere kupon yapman lazım sitede gerekli açıklamalar  var iyi geceler
;)

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 11 Mart 2009, 16:06:56 »
ilgilenen  arkadaşlar bana  yardım edermisinizzz   bu  gün  şampiyonlar   lgine  bir   kupon   yapalımmm

324   Barcelona Lyon                  toplam gol       2/3       1,75

325   Manchester Utd. Inter        ilk yarı              0        1,80       

326   Porto Atletico Madrid          maç sonucu      2        3,30

331   Roma Arsenal                   maç sonucu         1        2,1      toplam  oran 21  değerli  yorumlarınızı  bekliyorumm
;)

Çevrimdışı lemonyak

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #15 : 11 Mart 2009, 16:15:09 »
 324   Barcelona Lyon                  maç sonucu      1       

325   Manchester Utd. Inter       maç sonucu       1           

326   Porto Atletico Madrid          maç sonucu      2       

331   Roma Arsenal                   maç sonucu         1        Tahmininde  bulunurum ama bu şekilde oynamam  ;D

oynadığım kupon

326   Porto Atletico Madrid          maç sonucu      2       

331   Roma Arsenal                   maç sonucu         1   

416  CSK- SHAKTAR                maç sonucu        0          birazda misli yapınca tatlı kupon oldu ya tutarsa  ;D
...

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 11 Mart 2009, 18:14:37 »
ne alaka yaa heryere yazıyosunuz kirlilik oluyor gidin konuya yazın >:( yarışmada bizde varız ama linkimiz tek bir yerde :S
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !