0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni aradılar bugün gün içerisinde adres bilgilerimi aldılar yeni sezon ürünlerinden göndereceklermiş.. konuştuğunuz kişinin adını hatırlıyor musunuz?Arayan bayan direkt konuya girdi isim vermeden..Ben Mavi Jeansten arıyorum Sevgililer Günü İle İlgili düzenlediğimiz yarışmada hediye kazandınız ve adresinizi teyit etmemiz gerekiyor diye başladı sohbet sonra da kapadık ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni aradılar bugün gün içerisinde adres bilgilerimi aldılar yeni sezon ürünlerinden göndereceklermiş.. konuştuğunuz kişinin adını hatırlıyor musunuz?
beni aradılar bugün gün içerisinde adres bilgilerimi aldılar yeni sezon ürünlerinden göndereceklermiş..
ya benm de erkek bedeni yanlıs olmuss sizce bunlar gelnce magazasından değişir miii ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya benm de erkek bedeni yanlıs olmuss sizce bunlar gelnce magazasından değişir miii ? onu sormuştum değişim kartıyla birlikte gelecekmiş ürünler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni aradılar bugün gün içerisinde adres bilgilerimi aldılar yeni sezon ürünlerinden göndereceklermiş.. konuştuğunuz kişinin adını hatırlıyor musunuz?arayan bayanın adı duygu
maviden kargosu gelen oldu mu
ne zamn gelccekk mavileriiimiizz bugn tişörtün fyatına baktm 27,90pantolonlarda 109-119 fln cok kardyızz