0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizde 1-2 gün önce oğlumuzu sünnet ettirdik evde yaptırdım ağrısız kanamasız acısız çocuk hiçbişey anlamadı ve bayılmadan lokal oldu bayılmasını tavsiye etmem biz pansuman bile yapmadık 3 günde iyileşti zaten sünnet olduğu an ayağa kalkıp hayatına devam etti hiç yatmadı bile ufaklık daha 9 aylık lokalde durmaz dedi doktorumuz.
Bizde 1-2 gün önce oğlumuzu sünnet ettirdik evde yaptırdım ağrısız kanamasız acısız çocuk hiçbişey anlamadı ve bayılmadan lokal oldu bayılmasını tavsiye etmem biz pansuman bile yapmadık 3 günde iyileşti zaten sünnet olduğu an ayağa kalkıp hayatına devam etti hiç yatmadı bile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizde 1-2 gün önce oğlumuzu sünnet ettirdik evde yaptırdım ağrısız kanamasız acısız çocuk hiçbişey anlamadı ve bayılmadan lokal oldu bayılmasını tavsiye etmem biz pansuman bile yapmadık 3 günde iyileşti zaten sünnet olduğu an ayağa kalkıp hayatına devam etti hiç yatmadı bile ufaklık daha 9 aylık lokalde durmaz dedi doktorumuz.Neden o kadar küçük yaşta sünnet ettiriyosunuz?
Benden bi çeyrek altın