ben fritözü kazanmak için kaç davet yolladım ama malesef kazanamadım 100 üstünde talep hakkım vardı düşün yani demekki şans işi bende artık katılmıyorum çok nadiren katılıyorum
2000 uyenin olduğu ve ortalama bedava başına 300 kişinin katıldığını düşünürek şans biraz düşüyor fakat kazananlar listeine baktığınızda 100 lerce talep yapan kişiler olmasına rağmen şansın 5-6 hatta 2 talep yapmış kişiye bile güldüğünü görebilirsiniz.
Düzenli ve şişirme talepler olmaksızın katılanların şansının daha yuksek olmasını sağlayan bir yapı kullanıyor.
Sonuçta yanlızca katılalar arasından çekiliş yapılmamakta.
Katılım yapan kişinin referansları ve onların katılım sayıları da özel bir formulle kazanma şansını etkileyebiliyor.
Örneğin 200 üye getirmiş bir kişi bu üyelerin hiç biri talep yapmadıysa 7 (Her gun bir talep) talep yapan ve tek bir referans getirmiş ama getirdiği referansıda sitede aktif olan kişiye göre daha az şanslıdır

200 pasif üyeyi getiren kişi 200*5=1000 taleple katılmasına rağmen 0.01 pasif kat sayısı ile çarpıldığından talep sayısı 10 olarak kabul ediliyor.
bunun yanında aktif tek bir üye getiren 7 taleplik kişi 1.5 aktif kat sayısı ile çarpılarak 7*1.5=10.5 talep gibi işlem görüyor.
Bence katılmama düşüncesini yeniden gözden geçirin.
Emin olun biz gerçek katılımcıların kazanmasından çok daha büyük keyif alıyoruz...
Bu arada kısa süre sonra çok daha farklı yollarla oçok daha fazla talep hakkı kazanma şansını sağlayan yeni bir sistemde devreye grecek az sabır