0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Carrefour ekspresler de geçerlimi yokmu tam açıklamalı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinCarrefour ekspresler de geçerlimi yokmu tam açıklamalıArkadaşlar 1 Şubat'tan sonra 31 Mart'a kadar tüm marketlerde alacağınız fişleri kullanabilirsiniz. Özel kampanya noktası diye birşey yok. Çünkü size özel bir çekiliş kartı falan verilmeyecek. Siz sadece fiş numaranızı yazacaksınız.Öncevatan arkadaşımın kastettiği LCD çekilişi sanırım. P&G motorsiklet çekilişi görselleri Carrefour ekspreslerde vardı. Yani Migros'taki kampanyalara Şok'lardan katılamıyoruz malum. Ancak Carrefour'da Carrefour Ekspreslerden katılama durumu yok. Öncevatan'ın bahsettiği Diazem'in bahsetmiş olduğu ikinci bir çekiliş olan 40 LCD'li Carrefour çekilişi sanıyorum. Ben tabi bildiğim kadarını aktardım, siz yine Carrefour ekspres girişindeki müşteri hizmetleri yada danışmaya sorun. Garanti olun.
Merhaba, kosla vanish kampanyasi kazananlari aciklandi mi acaba? Cekilis gerceklesti olmasi lazim.?,?,Tesekkurler,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba, kosla vanish kampanyasi kazananlari aciklandi mi acaba? Cekilis gerceklesti olmasi lazim.?,?,Tesekkurler,21 Nisan Akşam gazetesinden duyurulacak diye not almışım. Çekilişi bu aralar yeni yapılmış yada yapılıyordur sanırım.