arkadaşlar bir konu açmıştım hepiniz biliyorsunuz ki amacım asla hakaret etmek olmadı ve etmedimde zaten bun arkasındayım her zaman fakat konuya akşam saatlerinde firmada dahil olarak bir takım tartışmalar çıkıyordu ben konuyu işten çıkarken sildim olay büyümesin diyerek eve geldiğimde firmadan mail gelmişti onlara hakaret ettiğim falan yazıyordu ayrıca dava edileceğimi falan neyse
arkadaşlar kimseye hakaret etmedim ama yinede olayların bu şekilde olmasını istemedim ki şimdiye kadar kimseyi kırmadım ben kırmamda bırak hakareti dolayısıyla firma kırılmış öncelikle migrenson kazanan arkadaşlarım ve migrenson firmasından özür diliyorum ve blogumdaki kampanyalar bitene kadar devam edicem ama sonra sanırım artık bloğumu kapatacağım yada uzun bir ara vereceğim çok yoruldum çünkü kazanıp migrensonu gelmeyen arkadaşları ise maille ulaşmaları Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine yada firmaya ulaşmalarını rica ediyorumki hediyeleriniz gönderilekmiş çok üzüldüm bu olaya inanın ............
haydaaa son konuşmalara yetişemedim ama ne zaman hakaret etmişsin? sen öyle birşey yapmazsın. mutlaka bir yanlış anlaşılma olmuştur. Seni tanımayan bir insan olmasam bunları söylemem. sonuna kadar kefilim.
etmedim zaten ama inan ne oldu bende bilmiyorum birisi bir şeyler yazmış sonra silmiş falan gibi bir şeyler vardı sonra baktım olay büyüyo tam işten çıkıyorsum konu büyümesin diye konuyu sildim o kadar bende şaşırdım
aman göndermseinler ben istemiyorum artık.ne bu ya..çocuk oyuncağı mı?bir yolladık derler ,bir yok alıcı bulunamadı derler,yok aldığı halde aldığımı inkar ediyor derler.istemem onların olsun ..
işi yüzlerine gözlerine bulaştırdılar şimdi de telafi mi etceklermiş.lütfediyorlar.ne o sadaka gibi::
emınım pek çok kışı de ben gibi düşünüyordur..
bende hakkımdan vazgeçiyorum. arkadaşımın başına gelen olay beni oldukça üzdü. onun suçu olmayan bir sebepten firmadan kötü bir mail almış.
Diğer arkadaşlardan ricam buraya yazacaklarına dikkat edip arkadaşımızı zor durumda bırakmasınlar.
Bende istemiyorum canım...Bu olayın seninle ilgisi olmadığını daha öncede belirtmiştim.
firmlar kendi hatalarını blog sahiplerine yüklüyorlar yollamıycaksın ne diye kampanya yapıyorsun benim blogtanda gitmeyenler var ama artık uğraşamıyorum bende yoruldum bu firmaların sorumsuzluğundan