beğendirmeli yapmıssınız olmadı ki sahte hesaplarını basana hediye çekini vereceksiniz
Kampanya devam ediyor;
"Sayfamizi en cok begendiren 3 kisiye 50 tl hediye ceki !!!!"
Saate bılındık dısında guven olmuyor facebookda saat dunyası dıye kısıden 130 a aldım saat uyduruk 5 lıralık mal cıktı zıyan oldu..
beğendirmeli yapmıssınız olmadı ki sahte hesaplarını basana hediye çekini vereceksiniz 
Merhaba hangi kurumsal firma boyle bir uygulama yapar sizce hediye cekini tanimladik ve kodlarini gonderdik isimlerini yayinladik o kisilerden bilgi alabilir biz bi ufuk grup sirketiyiz firmamizin 30 yillik ticaret gelenegine zarar vericek her uygulamadan kacariz. Ilginize tesekur ediyorum iyi gunler diliyorum .
Merhaba hangi kurumsal firma boyle bir uygulama yapar sizce hediye cekini tanimladik ve kodlarini gonderdik isimlerini yayinladik o kisilerden bilgi alabilir biz bi ufuk grup sirketiyiz firmamizin 30 yillik ticaret gelenegine zarar vericek her uygulamadan kacariz. Ilginize tesekur ediyorum iyi gunler diliyorum .
Cevabınız için teşekkürler ancak bu forumda nice büyük kurumsal firmaların sırf facebook sayfasındaki kişi sayısı artsın diye bile bile (sahte hesap da olsa)beğenili yarışma,kampanya yaptığını gördük.( bazı firmaların da bilmediğini iyiniyetli olduğunu kabul etsek de) bu şekilde haksız rekabete yol veren firmalar maalesef inanılmaz sayıda ödülü
sahtecilik işini meslek edinmiş kişilere vermiş oldu.Yine sizin bilebileceğiniz bir uygulama olarak devam edip sayfa sayınızın inanılmaz derecede takipçisi olacak bir şekilde bu yarışmayı devam ettirebilirsiniz ancak bu kadar kişi sizin esas hedef kitleniz olacak mıdır burdan gerçekten firmayı takip edecek potansiyel müşteri çıkacakmıdır düşünmeniz bilginize olacaktır sanıyorum.
Sunu belirtelim tum urunlerimiz distrubutor garantilidir guvenmiyorsaniz urun alin kapida odeme sistemi ile geldiginde garanti belgesii kontrol edin . Urunde her hangi en ufak kusurda iade edin.
Sav Saat
"ANNELER GÜNÜNE" özel kampanya 8 mayisa kadar sayfamizi en cok begendiren sayfamizin linkini forum sitelerinde paylasip en çok begeni kazandirana tam ""100"" TL YÜÜÜZ TL HEDIYE CEKI
son 3 gün!!!