0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AUDI bizim forumdan arkadaşa çıkmış demek. Tebrik ederim, koyun kessin hemen, çünkü 7milyon 900 bin kişiden sıyrılıp sana çıktıysa Türkiye'nin en ballısısın. Neredeyse Türkiye nüfusunun %10'u kadar katılım olmuş. Şu an kelimeler kifayetsiz kalıyor. Kuponları çay otu gibi çöpe atcam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAUDI bizim forumdan arkadaşa çıkmış demek. Tebrik ederim, koyun kessin hemen, çünkü 7milyon 900 bin kişiden sıyrılıp sana çıktıysa Türkiye'nin en ballısısın. Neredeyse Türkiye nüfusunun %10'u kadar katılım olmuş. Şu an kelimeler kifayetsiz kalıyor. Kuponları çay otu gibi çöpe atcam. bizim forumdan kime çıkmış
Arabayı alma çok gidersin araba rize değil istanbulda bizimle dalgamı geçiyorsun iyicene oku nereye baş vuruyorsun evrakların geldimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArabayı alma çok gidersin araba rize değil istanbulda bizimle dalgamı geçiyorsun iyicene oku nereye baş vuruyorsun evrakların geldimiHaklısın ben iyice bi okuyayım heyecandan okumayı bile unuttum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArabayı alma çok gidersin araba rize değil istanbulda bizimle dalgamı geçiyorsun iyicene oku nereye baş vuruyorsun evrakların geldimiHaklısın ben iyice bi okuyayım heyecandan okumayı bile unuttum ne komedi oldu ya
AAAAAAAAAAAA araba bana çıkmışşş