Gönderen Konu: savaroski taşlı kolye hediyeli cep telefonu  (Okunma sayısı 2963 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
savaroski taşlı kolye hediyeli cep telefonu
« : 03 Şubat 2011, 12:08:20 »
Arkadaşlar rekamlarda çıkan savaroskitaşlı kolye hediyeli cep telefonu hakkında bilgisi olan var mı? YADA ALMAYI DÜŞÜNEN SİZCE NASIL 430 TL FİYATI O KADAR EDERMİ BU CEP TELEFONU Benim çok hoşuma gittide.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: savaroski taşlı kolye hediyeli cep telefonu
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2011, 12:10:25 »
gm nin böyle bir modelı vardı sınırlı sayıda uretılmıstı hatta eda taşpınar reklamını yapmıstı bilmiyorum dedıgınız de gm nın mi .ben ınceledım görünüşü tasarımı süper.arkada aynası felan var.ben almayı düşünmüştüm ama bulamamıstım.içeriğini bilemem ama görünüşü süper
:)

Çevrimdışı serpil26

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: savaroski taşlı kolye hediyeli cep telefonu
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2011, 12:15:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
gm nin böyle bir modelı vardı sınırlı sayıda uretılmıstı hatta eda taşpınar reklamını yapmıstı bilmiyorum dedıgınız de gm nın mi .ben ınceledım görünüşü tasarımı süper.arkada aynası felan var.ben almayı düşünmüştüm ama bulamamıstım.içeriğini bilemem ama görünüşü süper

evet bende çok beğendim almak için acele etmek lazım o zaman gerçi internet sitelerindede var ama tam 14 şubatlık bir hedye eşim keşke bana böyle güzel bir süpriz yapsa.......:)