0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevt gerçekten oluyo bazen,,gökten hediye yagsa bire düşmez başıma,çekilişlerdede pek çıkmam ama, ben aralık ayında ipod kazandım hala inanmıyorum hediyem gelmiş olmasına ragmen yarışmaya katıldıgınız mailden adresinizi yollayın,üsteki mail adresine,,,benim hediyem bir hafta sonra geldi ipod apple mıydı ? tebrikler arkadaşlar
evt gerçekten oluyo bazen,,gökten hediye yagsa bire düşmez başıma,çekilişlerdede pek çıkmam ama, ben aralık ayında ipod kazandım hala inanmıyorum hediyem gelmiş olmasına ragmen yarışmaya katıldıgınız mailden adresinizi yollayın,üsteki mail adresine,,,benim hediyem bir hafta sonra geldi
kazanmışım arkadaşlar çok sevindim.darısı bütün kampanyacı arkadaşlarıma inşallah.
dw amblemli hediye paketi arkadaşım çok sevndm yarışmalardan2. kazandıgım hediye o kadar ugraşlarıma göre demekki oluyormuş.teşekürler kampanya teşekürler arkadaşlar.bol kampanyalı yılar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindw amblemli hediye paketi arkadaşım çok sevndm yarışmalardan2. kazandıgım hediye o kadar ugraşlarıma göre demekki oluyormuş.teşekürler kampanya teşekürler arkadaşlar.bol kampanyalı yılar Tebrikler erman, o paketten ne çıkıyor bizle paylaşırsan mutlu olurum. Hani çok mahrem şeylerse bana özelden mesaj atarsın DW amblemli hediye seti nedir çok merak ediyorum
teşekürler tanzehar daha ulaşmadı bakalım bekliyorumm