Gönderen Konu: Sema' nın Bloğu | eJOYA-Fırsat Merkezi ile 10 Kişiye Hediye (01-11 Şubat )  (Okunma sayısı 2131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Videolu yapacağım çekilişi bundan sonra öğrenip
Bu çekilişini de videolu yapacağını sanıyordum. Bundan sonrakilerde dikkat edersen sevinirim çünkü forumda konu açabilmen için kurallarımızda var  ;)
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
glhn canım biz sema hanımla konuştuk nasip olursa artık videolu çekiliş yapıcak :)

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
glhn canım biz sema hanımla konuştuk nasip olursa artık videolu çekiliş yapıcak :)

hadi bakalım :)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
kargo ucretlerı kazananlara aıt ve kazanan ucretı kabul etmezse blog sahıbı ejoaya gerı gondercekmıs urunlerı

destek olana destek olurum

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
kazanan bide geri iade yaparsa git gel bize kaçacak kargo biz gönderdiğimiz için keşke firma direk kendisi gönderse kazananlara

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
kazanan bide geri iade yaparsa git gel bize kaçacak kargo biz gönderdiğimiz için keşke firma direk kendisi gönderse kazananlara
ben mail atmıştım ama 14 şubat dolayısıyla çok yoğun oluruz demişlerdi. Kargo ücreti yüzünden katılım az oldu 10 kişiye hediye ve bende katılım şuan 18 falan   :-\  bide sonrasında kargolarla uğraşmak çokkk sıkıcı   :-X
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
şöyle yaparız kazananları açıkladığımızda kargo ücretinin kazanana ait olduğunu söyleriz. eğer kabul ederlerse yollarız. Böylece geri dönen kargoların parasını ödemek zorunda kalmayız.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar zaten yazmadınızmı kampanyalarda katılımcıya ait diye şahsen ben onu göze alarak katıldım az olduğuna göre katılım herkes biliyordur yani durumu..umarım sizler içinde sorun çıkmaz
Geçmiş tozdur, üfle gitsin