Gönderen Konu: Akbank Hint Okyonusunda Tatil  (Okunma sayısı 2706 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: Akbank Hint Okyonusunda Tatil
« Yanıtla #10 : 20 Şubat 2011, 13:52:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yazılanları tektek okudum bazı konularda haklısınız ama abartıda var internşubesi giriş sms lerine ücret alması söz konusu bile değil kendimden biliyorum gerek şirket gerekse  şahsi akbank hesaplarıma sms şifre ile giriş  yapıyorum bahsettiğiniz şekilde bir ücretlendirme ile karşılaşmadım hemde hemen hemen hergün giriyorum şu esnada yine giriş yaptım :)
İnternet şubesine giriş için aylık sms ücreti alınıyor. O da banka hesabında kesiliyor.

Çevrimdışı jade

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 21 Şubat 2011, 15:11:34 »
herşeyde masraf alıyolar sözde hediye veriyolar  ;D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #12 : 21 Şubat 2011, 18:36:16 »
yazılanları tektek okudum bazı konularda haklısınız ama abartıda var internşubesi giriş sms lerine ücret alması söz konusu bile değil kendimden biliyorum gerek şirket gerekse  şahsi akbank hesaplarıma sms şifre ile giriş  yapıyorum bahsettiğiniz şekilde bir ücretlendirme ile karşılaşmadım hemde hemen hemen hergün giriyorum şu esnada yine giriş yaptım :)
İnternet şubesine giriş için aylık sms ücreti alınıyor. O da banka hesabında kesiliyor.

way demek ondan internet şubesi için zorla neo card açtırıyorlar. Ama benim hesaptan bir kere 35 tl işletim ücreti aldılar. O da bana ders oldu, daha vadesiz mevduat hesabına para yatırmıyorum. Demek yatırsam smslerin parasını da alcaklarmış.
Ya valla Banker Kastelli bu bankaların yanında melek vallahi. Adam senden parayı %9 faiz vererek alıyor. %150 faizle kredi veriyor.
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.