Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@yigitkaraca bende sonradan o özelliği kazandırmak istiyorum ama beceremedim her zamanki gibiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİphone um olsun da varsın iletildi mesajı gelmesin
Öyle deme abla ya yanlış anlaşılmalar oluyorBazen gitmiyormuş mesela. bazen çift çift gidiyor. Bilmek istiyorum sadece çok mu görüyosun bu kardeşine
jailbreak yapmış olmanız lazım. yapmış mıydınız?
yok hayır yapmadım. sürümü bile en eskii benm
arkadasım önermedi jailbreak fln
teknoloji özürlüsü olmak böyle birşey arkadaşım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@yigitkaraca bende sonradan o özelliği kazandırmak istiyorum ama beceremedim her zamanki gibiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİphone um olsun da varsın iletildi mesajı gelmesin
Öyle deme abla ya yanlış anlaşılmalar oluyorBazen gitmiyormuş mesela. bazen çift çift gidiyor. Bilmek istiyorum sadece çok mu görüyosun bu kardeşine
jailbreak yapmış olmanız lazım. yapmış mıydınız?
yok hayır yapmadım. sürümü bile en eskii benm
arkadasım önermedi jailbreak fln
teknoloji özürlüsü olmak böyle birşey arkadaşım.
niye önermedi ki? jailbreak yapmazsanız iphone'un bir çok güzel özelliğinden mahrum kalırsınız. ama yasadışı bir yöntem olduğu için servise jailbreak'li iphone gönderirseniz cihaz garanti dışı kalır. ama servise göndermeden önce jailbreak'siz sistem kurup servise öyle yollarsanız garanti dışı sayılmaz.
bu işleri ben de bilmiyordum ama insan öğreniyor zaten size öm ile attığım sitede her şey adım adım anlatılmış.