0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kaçar hekese iyi uykular esu aglıyorağlatma kardeşimi r-e-l-a-x... (:tamam relax yok bişey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kaçar hekese iyi uykular esu aglıyorağlatma kardeşimi r-e-l-a-x... (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben kaçar hekese iyi uykular esu aglıyorağlatma kardeşimi
ben kaçar hekese iyi uykular esu aglıyor
uyku...ve ben...ben dogdugumda bıle 2 gece uyumamısım...uyuyanlara ıyı ruyalar
tek basıma yazıyorum forumda...saat 03:35 su an...yarın eksık olan oruclarımdan bırını tutacagım ıcın sahur yapıyorum...malum hastane ılac derken malesef dıyorsun... sahur ısteyen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintek basıma yazıyorum forumda...saat 03:35 su an...yarın eksık olan oruclarımdan bırını tutacagım ıcın sahur yapıyorum...malum hastane ılac derken malesef dıyorsun... sahur ısteyen varmı Allah kabul etsin:) 4-7:30 saatleri arası. burdayım. bu hafta gececiyim.. forum geceleri bizde artık:))