0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOnlar Allah ne verdiyse suruyum diyenlerden:-D puf noktalarini bilenler cok az makyaj la mukemmel oluyolarbiz işte senden şüpheleniyodum zaten hangi acıdan ben mükemmellerdenz demek istedm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOnlar Allah ne verdiyse suruyum diyenlerden:-D puf noktalarini bilenler cok az makyaj la mukemmel oluyolarbiz işte senden şüpheleniyodum zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOnlar Allah ne verdiyse suruyum diyenlerden:-D puf noktalarini bilenler cok az makyaj la mukemmel oluyolarbiz işte
Onlar Allah ne verdiyse suruyum diyenlerden:-D puf noktalarini bilenler cok az makyaj la mukemmel oluyolar
ya makyaj gozleri cok değiştirio ben göz makyajını ogrenmek istiorum bilen varsa bulusalım topluca öğretsin bize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya makyaj gozleri cok değiştirio ben göz makyajını ogrenmek istiorum bilen varsa bulusalım topluca öğretsin bize o 5kısıden bırı olayım ben ogrenıyım sıze ogretıyım