hala devam ediyormu arkadaşlar benimde köşede bekleyen bir yazım vardı yollasam olurmu
esmanur hnm sevgililer günü içindi,o güne kadar olması muhtemel 
hıımm anladım şimdiye kadar aklım nerdeydi bilmem
saç düzleştiriciyide ben kazanmışım.............yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
bende masa ıcın sallamıstım bısıyler ama sanmıyorum kazanıcagımı
bende katı meyve sıkacağı içinsallımıştım demekki bendeki bu duygusuzlukla burdan hiçbirşey kazanamıycam
Sayin Yilmaz,
Sevgililer Günü Yarışması kapsamında mesajlarını bırakıp hediye kazanan tuketicilerimiz arasindasiniz, ancak telefon numaranizdan tarafiniza ulasilamamaktadir. Size ulasabilecegimiz telefon numaranizi ve hediye gonderimi icin acik adres bilgilerinizi ve TC kimlik numaranizi gondermenizi rica ederiz.
bana böyle bi mail gelmiş seçtiğimiz ürünümü kazandık şimdi hatırlamıyorum hiç neydi bu ki :S
Sayin Yilmaz,
Sevgililer Günü Yarışması kapsamında mesajlarını bırakıp hediye kazanan tuketicilerimiz arasindasiniz, ancak telefon numaranizdan tarafiniza ulasilamamaktadir. Size ulasabilecegimiz telefon numaranizi ve hediye gonderimi icin acik adres bilgilerinizi ve TC kimlik numaranizi gondermenizi rica ederiz.
bana böyle bi mail gelmiş seçtiğimiz ürünümü kazandık şimdi hatırlamıyorum hiç neydi bu ki :S
Evet seçtiğin ürünü kazandın ;d