benide aradılar dün akşam,bende bu akşamizlemek için, oğlumla haliç kongrede olucam
benide aradılar şimdi yarın gündüz 3:30 için ama çalışıyorum maalesef ve katılamam dedim çok üzüldüm sinir oldum yaaaaaaaaaaa

niye akşam yada hafta sonu değil delirdim resmen
gittik ve izledik çooookkkkk güzeldi,cuma günüde küçük oğlumu götürücem,dünde onun adına kayıt yaptım bugün aradılar cuma akşamı gösterimi için :)ebru şallı ,eşi ve demet şenerde tam karşımdaydı
gittik ve izledik çooookkkkk güzeldi,cuma günüde küçük oğlumu götürücem,dünde onun adına kayıt yaptım bugün aradılar cuma akşamı gösterimi için :)ebru şallı ,eşi ve demet şenerde tam karşımdaydı 
bizde oradaydık bu aksam

ebru sallı bizden çok gerideydi

biz gül gölge hanımefendi ile yan yana izledik
onuda gördüm.desene daha görmediğimiz kimler vardı acep
bizim gelisimizle onların gelisi aynı ana denk gelmis, kameramanlardan bunalıp, hemen salona girdik biz

adım atılmıyordu ve gösteri ile ilgili hiç birseye bakamadık. ama içerisi daha rahattı...
üzüldüm onlarada

bir salona girecekler, muhabir ve kameramanlardan fırsat bulamıyorlar, çocukları ellerinde binbir eziyet
şöhretin bedeli bu olsa gerek.niye bizim arkamızdan kameraman koşturmuyor,en rahat biziz.
Ben de Ebru Salli ve Demet Senerden 3 sira ondeydim Ayni sirada M.Alinin eski esi ve oglu vardi Gul Golge 3 sira onumuzdeydi
Cok eglenceliydi Cocuklarim bayildilar
Emegi gecen herkese cok tesekkurler