Gönderen Konu: EN ÇOK YAKIŞAN ÇİFT YARIŞMASI  (Okunma sayısı 1678 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sena66

• Deneyimli Kampanyacı
  • facebook:Sena Erdem
EN ÇOK YAKIŞAN ÇİFT YARIŞMASI
« : 03 Şubat 2011, 22:20:23 »
1)Evli-bekar tüm çiftler yarışmaya katılabilirler.
2)Oylama beğeni sayısıyla belli olacaktır.
3)Oylama yapabilmek için sayfayı beğenmeniz germektedir.
4)Sadece bir resim yükleyebilirsiniz.
5)Resimlere etiketleme yapmak yasaktır.
6)Yarışan çiftler açıklma bölümüne İSİM SOYİSİM ŞEHİR VE TANIŞMA TARİHİ eklesinler.
7)FACE BOOK albümünden değil ,masaüstünden foto yüklemesi yapınız.
8)Herkese açık bir sayfa olduğu için fotoğrafların sorumluluğu sizlere aittir.
9)Yarışmamız bir ay sürmektedir.
10)Kazanan çiftin fotografı 30 gün boyunca sayfanın profil resmi olarak kullanılır.
11)Yarışma başlama tarihinden itibaren ilk 15 gün foto yükleme açık olacaktır.
12)Birinci olan çiftimiz DETAY FOTO REKLAMDAN KALP ŞEKLİNDE ÇİFTİN FOTOGRAFININ BASKILI OLACAĞI YASTIK HEDİYE ALACAKTIR...
son tarih:10.02.2011 ve hediyeler 14.02.2011 tarihinde verilecek .

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: EN ÇOK YAKIŞAN ÇİFT YARIŞMASI
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2011, 09:44:49 »
fotolu bi yastık içinmi bu kadar çile..

Çevrimdışı isik07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2011, 10:06:22 »
beğeni mi  :-\ boşverrr...

Çevrimdışı betush

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2011, 11:03:29 »
beğeni mi  :-\ boşverrr...

+1
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   izlemeye alır mısınız?

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2011, 11:10:21 »
ben katılmış bulundum ve şuan 1.ciyim
ama artık kesinliklehediye için değil inat için yarısıyorum
bu yarışma için çok oyunlar oynandı
*bir kız sahte etkinlik açtı oy istedi 5 kol çantası vericem dedi 5 kol çantası ve kargosu  en az 75tl tutar
30tl lik yastık için vermez hediye yalan olur dedim ben
 kimse dinlemedi herkes o yabancıya oy verdi ertesi gün etkinlik poff kapandı.kız kayboldu giti.
*sonra başka bir çift bana oy atan kampanyacı arkadaşlarıma msj attı oy istedi
bana 1 oy verenler hiç tanımadıkları yabancıya 5er o verdi.
*dün gecede farklı bir kız kampanyacı değil ama yabancı facebookta blog gurplarına girmiş 22oya karsılık 22 oy verecekmiş tersledim kızı :) hadi dedim git kendi arkadaslarından oy iste burası benim arkadaslarım sana oy çıkmaz dedim.
bunların hepsi yabancı kampanyacı değil
MALESEF ÜZÜLEREK YAZIYORUM ŞUAN YENİ MODLARIMIZDAN BİR MODUNUZ BU YABANCI KİŞİYE 10A YAKIN OY VERMİŞ DÜN GÖRDÜM İNAN ÜZÜLDÜM.
kampanyacı olarak tek ben yarışıyorum bana oy bile vermeyenler yabancılara veriyor
diyeceksiniz aysel bunca laf 1 yastık için mi kesinlikle hayır inada bindi olay beni tanıyan tanır 4yıldır herkesi desteklerim yardım ederim her konuda sadece ben arkadaşlıkların sağlam olmamasına üzüldüm
şahsen ben orda arkdaşım yarışırken bir yabancıya oy bile vermem.ama buyabancılar hç emek vermeden facebook aracılığı ile aramıza sızıp bolca oy toplama derdindeler kızdıgım tek nokta bu.ben emek vermişim 4yıldır herkesi desteklemişim bu desteklediğim arkadaşlarım beni 1 oy onu 3 ,5 ,10 hatta 20oy destekleyince ben buna kızarım
heee eğer oda kampanyacıysa arkadaşıysa eyvallahh versin asla kırılmam.umarm demek istediğimi anlatabilmişimdir.
beni ne oy ne hediye hiç bişi üzmez ama kendi arkadaşınız dururken yabancılara 10ar oy vermeniz beni üzen bu önce kendi içimizde destek olalım ki yabancılar geriye kalsın  :( :( :(
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2011, 11:13:00 Gönderen: aysell »

Çevrimdışı sena66

• Deneyimli Kampanyacı
  • facebook:Sena Erdem
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2011, 12:56:19 »
*bir kız sahte etkinlik açtı oy istedi 5 kol çantası vericem dedi 5 kol çantası ve kargosu  en az 75tl tutar
 kimse dinlemedi herkes o yabancıya oy verdi ertesi gün etkinlik poff kapandı.kız kayboldu giti.
*dün gecede farklı bir kız kampanyacı değil ama yabancı facebookta blog gurplarına girmiş 22oya karsılık 22 oy verecekmiş tersledim kızı :) hadi dedim git kendi arkadaslarından oy iste burası benim arkadaslarım sana oy çıkmaz dedim.
MALESEF ÜZÜLEREK YAZIYORUM ŞUAN YENİ MODLARIMIZDAN BİR MODUNUZ BU YABANCI KİŞİYE 10A YAKIN OY VERMİŞ DÜN GÖRDÜM İNAN ÜZÜLDÜM.
kampanyacı olarak tek ben yarışıyorum bana oy bile vermeyenler yabancılara veriyor
diyeceksiniz aysel bunca laf 1 yastık için mi kesinlikle hayır inada bindi olay beni tanıyan tanır 4yıldır herkesi desteklerim yardım ederim her konuda sadece ben arkadaşlıkların sağlam olmamasına üzüldüm
şahsen ben orda arkdaşım yarışırken bir yabancıya oy bile vermem.ama buyabancılar hç emek vermeden facebook aracılığı ile aramıza sızıp bolca oy toplama derdindeler kızdıgım tek nokta bu.ben emek vermişim 4yıldır herkesi desteklemişim bu desteklediğim arkadaşlarım beni 1 oy onu 3 ,5 ,10 hatta 20oy destekleyince ben buna kızarım
heee eğer oda kampanyacıysa arkadaşıysa eyvallahh versin asla kırılmam.umarm demek istediğimi anlatabilmişimdir.
beni ne oy ne hediye hiç bişi üzmez ama kendi arkadaşınız dururken yabancılara 10ar oy vermeniz beni üzen bu önce kendi içimizde destek olalım ki yabancılar geriye kalsın  :( :( :(
Oyumu verdim ama ne kadar yararlı olur bilemem
Çok dertli gördüm seni...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2011, 23:08:54 »
Beni üzen ne oy ne yarışma anlamışsınızdır okumuşsanız beni üzen kendi içimizde birlik beraber olamamamız.
yabancılara güvenip yabancıları destek vermeleri
önce kendi içimizde birlik olalım kendi arkadaşlarımın bana değil rakibe oy vermeleri beni üzdü ben herkesi kendim gibi sanıyorum dostluklarıma cok deger veriyorum sanırım bu yüzden ama herkeste bu değer böyle değildemekki onu öğrenmiş oldum üzen bu beni sadece

Çevrimdışı derman24

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2011, 04:29:43 »
*bir kız sahte etkinlik açtı oy istedi 5 kol çantası vericem dedi 5 kol çantası ve kargosu  en az 75tl tutar
beni ne oy ne hediye hiç bişi üzmez ama kendi arkadaşınız dururken yabancılara 10ar oy vermeniz beni üzen bu önce kendi içimizde destek olalım ki yabancılar geriye kalsın  :( :( :(

Çanta verıyorum dıyen kıza bende yazdım ozelden cevap gelmedı bosuna degılmıs. Bır yastık ıcın 5 canta verılırmı ya bu ne akılsız yalan :) Tebrık ederım senı canım :)