ben katılmış bulundum ve şuan 1.ciyim
ama artık kesinliklehediye için değil inat için yarısıyorum
bu yarışma için çok oyunlar oynandı
*bir kız sahte etkinlik açtı oy istedi 5 kol çantası vericem dedi 5 kol çantası ve kargosu en az 75tl tutar
30tl lik yastık için vermez hediye yalan olur dedim ben
kimse dinlemedi herkes o yabancıya oy verdi ertesi gün etkinlik poff kapandı.kız kayboldu giti.
*sonra başka bir çift bana oy atan kampanyacı arkadaşlarıma msj attı oy istedi
bana 1 oy verenler hiç tanımadıkları yabancıya 5er o verdi.
*dün gecede farklı bir kız kampanyacı değil ama yabancı facebookta blog gurplarına girmiş 22oya karsılık 22 oy verecekmiş tersledim kızı

hadi dedim git kendi arkadaslarından oy iste burası benim arkadaslarım sana oy çıkmaz dedim.
bunların hepsi yabancı kampanyacı değil
MALESEF ÜZÜLEREK YAZIYORUM ŞUAN YENİ MODLARIMIZDAN BİR MODUNUZ BU YABANCI KİŞİYE 10A YAKIN OY VERMİŞ DÜN GÖRDÜM İNAN ÜZÜLDÜM.
kampanyacı olarak tek ben yarışıyorum bana oy bile vermeyenler yabancılara veriyor
diyeceksiniz aysel bunca laf 1 yastık için mi kesinlikle hayır inada bindi olay beni tanıyan tanır 4yıldır herkesi desteklerim yardım ederim her konuda sadece ben arkadaşlıkların sağlam olmamasına üzüldüm
şahsen ben orda arkdaşım yarışırken bir yabancıya oy bile vermem.ama buyabancılar hç emek vermeden facebook aracılığı ile aramıza sızıp bolca oy toplama derdindeler kızdıgım tek nokta bu.ben emek vermişim 4yıldır herkesi desteklemişim bu desteklediğim arkadaşlarım beni 1 oy onu 3 ,5 ,10 hatta 20oy destekleyince ben buna kızarım
heee eğer oda kampanyacıysa arkadaşıysa eyvallahh versin asla kırılmam.umarm demek istediğimi anlatabilmişimdir.
beni ne oy ne hediye hiç bişi üzmez ama kendi arkadaşınız dururken yabancılara 10ar oy vermeniz beni üzen bu önce kendi içimizde destek olalım ki yabancılar geriye kalsın