Gönderen Konu: Nasıl Bir Yarışma ve Ödül İsterdiniz?  (Okunma sayısı 1618 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jackgheblack

• Yeni Kampanyacı
  • *
Nasıl Bir Yarışma ve Ödül İsterdiniz?
« : 27 Ocak 2011, 17:31:36 »
Merhabalar;

Yemek Tarifleri ile alakalı yaklaşık 1 ay önce yatırım yaparak başladığımız sitemizde bir yarışma yapmayı düşünüyoruz. Şubat ayında Sevgililer Gününden sonra başlayacak.

Yarışmada 1.ye İstanbul'da veya Antalya-Bodrum gibi bölgelerinden birinde  Cumartesi giriş Pazar(1gece 2gün) günü çıkış olmak üzere 2 kişilik konaklama vermeyi düşünüyoruz.  ( İstanbuldaki otel Oda Kahvaltı olacaktır, Antalya veya Bodrumdaki otel Herşey Dahil)

Sizce ödül nasıl olur? Yoksa bunun yerine aylık olarak yarışmalar ile ev aletleri vermek ilgi çeker?

Sizin ödül önerileriniz var mıdır?

Teşekkürler...

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
Ynt: Nasıl Bir Yarışma ve Ödül İsterdiniz?
« Yanıtla #1 : 27 Ocak 2011, 17:40:26 »
bence ev aletleri daha çok ilgi çeker ve katılım almanızı sağlar...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Ocak 2011, 17:41:56 »
Ödül bence çok güzel ve makul :) ancak forumdaki üyelerin çoğu evhanımı olduğundan ev aletleri isteyecektir,bilginize..Ve de uydurma fake hesapların havada uçuştuğu facebooklu yarişma yaparsanız adalet açısından mutlaka çok dikkat etmeniz lazim. :) aksi takdirde düzgün yarışanlar açısında firma güvenilirliğiniz de azalacaktır.
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2011, 17:47:40 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Ocak 2011, 17:42:58 »
ben bu konu hakkında şunu söylemek isterim netten alınmış değil kendi tariflerimizin olmasına hatta bizlerinde fotoda çok olmamakla gözükmesi şartı getirseniz daha doğru olucaktır
ayrıca bbck arkadaşımızında dediği gibi ev aletleri daha ilgi çeker

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 27 Ocak 2011, 18:03:45 »
Çileğe katılıyorum vede ev aletleri diyorum :)

Çevrimdışı mavera-34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 27 Ocak 2011, 18:06:34 »
ev aletleri daha cazip..

Çevrimdışı Optimus Prime

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2011, 18:08:15 »
en güzel tarife güzel bir ödül.
çekilişlede 3 kişiye ödül verilebilir.
ev aletleri olursa daha çok katılım olur.

Çevrimdışı jackgheblack

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 27 Ocak 2011, 18:49:17 »
Dediğiniz fikirler bizimde kafamıza yattı. Sitenin tanıtımı ve sürekliliği bakımından aylık olarak ev aletleri daha çok ilgi çekecektir.

Ben suistimal dahil herşeyi düşündüm bu yüzden oylama tarzı bir şeyi düşünmüyorum. Bunun yanı sıra ilk yarışmayı sadece site tanıtımı üzerine yapmayı düşündüm. Yani size kendi blogunuzda , facebook adresinizde, twitter adresinizde vb yerlerde iistediğiniz şekilde katılım gösterebileceksiniz. Kendi bloğunuzda istediğiniz yazı şekli hariç sadece sitemizin linkini vermek olacak. Böylece 1 çekiliş hakkına sahip olacaksınız.

diğer yarışmayı özgün yapılmış ve daha önce yayınlanmamış, kendi fotoğrafını çektiğiniz tarif yarışması olarak düşündüm.

Zira şu an 2 kişiye özel olarak tarifleri yazdırıyorum. Sitemizde şu an 80 küsur içerik var. Bunu 125-150 arasına ulaştığında yarışmayı başlatmayı düşünüyorum.

Bakalım dediğiniz gibi aylık olan ve ev aletleri içeren yarışmalar daha çok ilgi çekecek gibi :)

Bu şekilde deneyelim bakalım nasıl olacak.

Fikirler için teşekkürler.