Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey keyifligünler : 22 Ocak 2011

Gönderen Konu: nursence hersey| keyifli günler pasajından hediye(23 aralık-23 ocak)BUGÜN SONNN  (Okunma sayısı 1464 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

işte hediyelerimiz arkadaşlar 1 kişiye
1 adet mavi simli oje
1 adet beyaz taşlı gümüş yüzük
1 adet klipsli bayan tokası
1 adet topuz çubuğu
1 adet dantel işli son trend kolye
2 adet baby saç tokası
kargo değerli pasaj sahibimize ait
kampanya şartlarımız ise
* Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin pasajın linki ile birlikte kampanyanın blogunuzda yada facebook ta duyurulması duyuru linkinizin yorumlara eklenmesi
* pasajdaki kırıklı aynalı dekoratif eşya ürünlerinden birinin face de yayınlanması altına pasajın linkinin yazılması facede payşatığınıza dair linkini yorumlara yazılması bunu özellikle kontrol edicez arkadaşlar bu iki şartımız çok önemlidir.
*yorumlara ad soyad  mail adresleriniz ve gerekli linkleri bırakınız blogumu izlemeye alınız

lütfen beni yalnız bırakmayın arkadaşlar
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2011, 08:50:57 Gönderen: nursen »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı runrun

• Acemi Kampanyacı
  • **
hep bayan hep bayan  :P

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
 :) :) :) ee bız bayanız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
katılımlar devam ediyor  ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
çekilişi yapıyorum herkese bol şanslar

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
kazanan paşam 41 video yükleniyor linkini yazıcam bitince tebrikler ;)

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin