Bir de şimdi böyle birşey gördüm greenpease adıyla insanları dolandırıyolarmış sanırım.Bağış için kredi kartı numarası istemişler falan.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar Greenpeace hiç bir şirket, kurum ve kuruluş ve devletten destek almayan sadece üye aidatlarıyla faaliyetlerini sürdüren bir dernek. Bu şekilde Bağımsız olarak faaliyetlerini sürdürebiliyor. Aidat toplama şekilleri kredi kartı bilgileri alınarak yapılıyor. Ben 1 yldır destek veriyorum. İstediğiniz an iptal etme şansınız var. Karar elbette ki sizin ama dolandırıcı değiller bilmenizi isterim...
Greenpeace'e destek vermek için en büyük neden!
Greenpeace'in kampanyalarının tek kaynağı, bireylerin verdiği maddi destekler. Greenpeace, hiç bir şirket ve devletten maddi destek ve sponsorluk kabul etmez. Bu sayede, çevre suçlarına karşı bağımsız ve tarafsız kampanyalar yürütebilir.
Greenpeace'e vereceğiniz maddi destekle, kampanyalarımızın güçlenerek devam etmesini sağlayacaksınız.
İklim değişikliği
Dünyamız ve ülkemiz için en büyük çevre tehditi iklim değişikliği. Türkiye'de yapılması planlanan kırkın üzerindeki kömür santralinin yapılmasını engellemek bu kampanyamızın odağı.
Akdeniz
Denizlerimiz kirlilik ve aşırı avlanma nedeniyle tükenmenin eşiğinde. Kampanyamızın amacı, Akdeniz ve tüm dünya denizlerinde küresel bir deniz rezervleri ağı oluşturulmasını sağlamak.
Nükleer enerji
Nükleer santraller, Türkiye ve dünyanın temiz ve güvenli enerji geleceğinin önündeki en büyük engel. Bu ikonik kampanyamızın amacı nükleersiz ve güvenli bir gelecek.
Tüm destekçilerimize: Greenpeace bülteni
Yılda 3 defa yayınlanan, dünyamız, çevre ve Greenpeace'le ilgili gelişmeleri takip edebileceğiniz Greenpeace bülteni, postayla adresinize ulaştırılacak