Gönderen Konu: My meter.  (Okunma sayısı 1433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
My meter.
« : 19 Ocak 2011, 14:02:39 »
Pimp My Metre: Katılın ve bir Lazermetre kazanın!
Ahşap katlanır metreler ve şerit metreler mazide kaldı. Lazermetre ile kötü erişilen yerlerde bile mesafeyi, yüzeyleri ve hacimleri saniyeler içinde ölçebilirsiniz. Metre, kağıt ve kalemle uğraşmaya son...

Oylama resmin altındaki „Beğen“ butonuyla gerçekleşir. En çok oy alan fotoğraf yarışmayı kazanır

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kontus

• Usta Kampanyacı
Ynt: My meter.
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2011, 16:33:18 »
Oy verenlere bir şey yok mu?

Çevrimdışı bastat

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2011, 21:41:07 »
Bu beğenmeli yarışmalarda dönen hileleri ne zemen öğrenecek bu firmalar. Gittikçe bütün kampanyalar beğenmeli olmaya başladı.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2011, 23:40:46 »
Bu beğenmeli yarışmalarda dönen hileleri ne zemen öğrenecek bu firmalar. Gittikçe bütün kampanyalar beğenmeli olmaya başladı.

Firmalar kimin kazandığıyla ilgilenmiyor ki, formaliteden birşey verelim derdindeler bence. Hani şirketimize site açtık, adam adamı çeksin mantığıyla hareket ediyorlar. Facebook kampanyalarına bakıyorum, pas geçiyorum. Hediye diye arkadaşlarımı mı rahatsız edeceğim devamlı. Çok lazımsa parasını verir alırım  ;)

Ne demiş Bosch; İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim, bunu da pas geçtim  ;) Katılanlara bol şans
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı Yoldaş

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • "Ey genç adam, yolumu adım adım bilirsin!.......
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2011, 09:00:13 »

Firmalar kimin kazandığıyla ilgilenmiyor ki, formaliteden birşey verelim derdindeler bence. Hani şirketimize site açtık, adam adamı çeksin mantığıyla hareket ediyorlar. Facebook kampanyalarına bakıyorum, pas geçiyorum. Hediye diye arkadaşlarımı mı rahatsız edeceğim devamlı. Çok lazımsa parasını verir alırım  ;)

Ne demiş Bosch; İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim, bunu da pas geçtim  ;) Katılanlara bol şans

katılıyorum.......

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2011, 10:37:31 »

;D ;D ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin