0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avon Voices Şarkı Söyleme Yetenek Arayışı için resmi Avon Voices şarkı listesinden bir şarkıyı söylemelisiniz. Ayrıca, şarkıyı, şarkı listesinde belirtilen özgün dilinde söylemelisin.Şarkıyı kendim seçebilseydim katılırdımm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvon Voices Şarkı Söyleme Yetenek Arayışı için resmi Avon Voices şarkı listesinden bir şarkıyı söylemelisiniz. Ayrıca, şarkıyı, şarkı listesinde belirtilen özgün dilinde söylemelisin.Şarkıyı kendim seçebilseydim katılırdımm çok güzel sesim vardır söylerim ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAvon Voices Şarkı Söyleme Yetenek Arayışı için resmi Avon Voices şarkı listesinden bir şarkıyı söylemelisiniz. Ayrıca, şarkıyı, şarkı listesinde belirtilen özgün dilinde söylemelisin.Şarkıyı kendim seçebilseydim katılırdımm çok güzel sesim vardır söylerim ben Şarkı listesinden seç bi tanee Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bir parfum içinde sarkı soylenmez yani iyice abartmıs bu sefer avon bence tabi kendi sesine guvenip gostermek isteyenler ayrı