0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hah erdem sürekli aç olan üniversite erkeği olarak ne zaman konuya gireceksin diyordum
evet ama ismin ve soyisim geçiceği için çıtta bilemem artık bakalım bekliyorum sonuçlara göre bakıcağız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhah erdem sürekli aç olan üniversite erkeği olarak ne zaman konuya gireceksin diyordum aaa ne açlığımı gördün ben bana gelen tutkulardan bi paket bile yemeden dağıttım nerona sorun isterseniz :D
oo tebriklerrrr bende hem kendi adıma hemde annem babam adına falan üye olup yazmıştım ama bi tane bile çıkmamışşş Bana çıkmadığı iyi olduda kardeşime çıksaydı keşke
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin evet ama ismin ve soyisim geçiceği için çıtta bilemem artık bakalım bekliyorum sonuçlara göre bakıcağız alpereni dinlediysen kesin kazanırsın çünkü o da beni dinliyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin evet ama ismin ve soyisim geçiceği için çıtta bilemem artık bakalım bekliyorum sonuçlara göre bakıcağız alpereni dinlediysen kesin kazanırsın çünkü o da beni dinliyo doğrudur dinledik ikinizide dinlemiş oldum ozaman hadi hayırlısı bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoo tebriklerrrr bende hem kendi adıma hemde annem babam adına falan üye olup yazmıştım ama bi tane bile çıkmamışşş Bana çıkmadığı iyi olduda kardeşime çıksaydı keşke oo teşekkürler öle çok katılım yaparsan çıkmaz tabi ben tek yaptım çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoo tebriklerrrr bende hem kendi adıma hemde annem babam adına falan üye olup yazmıştım ama bi tane bile çıkmamışşş Bana çıkmadığı iyi olduda kardeşime çıksaydı keşke oo teşekkürler öle çok katılım yaparsan çıkmaz tabi ben tek yaptım çıktı sen ballısınnn ondan çıktı