Bayan Poları ne yapıcam ben ya.
Madem işine yaramayacak neden çekilişe katılıp hakkımızı yersiiz ki anlamam
çekiliş hakkı verdiler katıldım senin veya başkasının hakkını yemedim hakkım olan çekilişe katıldım işime yarasada yaramasada hediye kazanmışlığın verdiği sevinci yaşamak istedim belki
çekiliş hakkı verdiler katıldım senin veya başkasının hakkını yemedim hakkım olan çekilişe katıldım işime yarasada yaramasada hediye kazanmışlığın verdiği sevinci yaşamak istedim belki 
Çekiliş hakkı bana da verdiler bende katıldım. Senin gibi gereksiz katılanlar olmasa işine yarayanlar kazanacaktı .Ama sen kazandın ve sen şuan gereksiz katılımla boşluk doldurdun
bazıları yargıçlığa soyunmuş hatta onuda geçmiş kazananlara sen niye boş yere katılıyosun demeye başlamış. Sanane demezlermi adama, istediğine katılır kazanır birine hediye eder. iyice garip oldunuz. Ben çevemde verebileceğim biri olsa katılırım yani hiç düşünmem.. Bide benim puanım sıfır ama günlük kampanyalara katılabiliyorum. Sonucundada sıfır puanım varken pantalon kazandım bunun neresi garip anlamadım. Bende rastgele hediyeler kısmında bir hata görmüştüm onu söyledim yönetime ilgilenecklerini söylediler.. Program kullanıp hile yapan adamda hile yapıyorum demez hemen herkese etiket yapıştırıp hilecisin sen demeyi bırakın. Belki öyle bşey yoktur ve hakkını yemiş oluyosun ve bu o kişiye karşı yapılmış bi ayıptır.
Bende rastgele hediyeler kısmında bir hata görmüştüm onu söyledim yönetime ilgilenecklerini söylediler..
evet benim gördüğüm hata da o hataydı, bana da ilgileneceklerini söylediler.
hediye çekilişine katılamıyorum arkadaşlar sizde de varmı ?