Gönderen Konu: Lazadoor Kazananlar  (Okunma sayısı 107581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı santana

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Lazadoor Kazananlar
« Yanıtla #170 : 22 Şubat 2009, 19:59:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
nerden biliyosunuz katılım sayısını gamze özarslan siz misiniz ???
Nerden bildiğim bana kalsın.

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #171 : 22 Şubat 2009, 20:01:46 »
SAçmalık ortaya atmıssınız buyrun toplayın sanki dilekce yazıyorsunuz yapmıstır etmiştir buyrun kanıtlayın

Çevrimdışı minikcim

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #172 : 22 Şubat 2009, 20:07:20 »
ama hile değil tabiki sadece sitedeki açıktan oluyor yani

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #173 : 22 Şubat 2009, 20:07:47 »
sistemde bazı hatalar olduğu doğru, ben bile farkettim ;D zaten onlara mesaj atarak durumu da bildirdim. ilgileneceklerini söylediler. sizlerde hile yaptığından şüpheleniyorsanız birilerinin buraya değil, onların iletişim bölümüne yazarak onlara söyleyin bence durumu ;)

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 22 Şubat 2009, 20:10:03 »
sonuçlar açıklandıktan sonra çekilişe katılyorsun geri tuşuna bastığın zaman kum saati bitmeden tekrar çekişişe katıl butonu çıkıyor tekrar tekrar geri alarak çekişe katılıyorsun.44 kez katıldığımda kazanamadım.bende vurucu team sayfasından öğrenmiştim.sonra olmadı bana belki size olur

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #175 : 22 Şubat 2009, 20:11:02 »
Arkadaşlar bu şekilde suçlamak hoş değil gibi geliyor ama bazı şeyler biliniyor ve bizlerde bazen bazı yollara başvuruyoruz.. Neyin ne olduğu iyi kötü biliniyor.. Böyle bilinmiyor gibi, kanıtlayın nereden biliyorsunuz tarzı yazılarda bi o kadar insanları suçlar özelliği taşıyor.. Herkesin görüşlerine saygı gösterelim.. Burası hukuki bir platform değildir.. Bu konuda bizlerin değil site admini ve programcılarının önlemler alması gerekiyor.. Bu tarz kampanya sitelerinden haberdarlar.. Buyursun okusunlar.. Noter huzurunda çekiliş yapmayı biliyorlar, noter huzurunda hile yapacak yöntemler bile mevcutken bu tarz açıklamalar komik oluyor.. Neyse bu konu burada görüşülmez.. Görüşmesi gerekenler görüşsünler önce.. ;)
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 22 Şubat 2009, 20:15:58 »
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz burada.Bugünün birincisinin başına gelen daha önce benim de başıma geldi ve buzdolabını kazandım.Hemen hile diyip işin içinden çıkıyorsunuz, hiç oyunda bir hata olabileceğini düşünmüyorsunuz.Bende 2.çinkoyu yapmadan tombala yapmıştım ve bunun için özel bir çaba sarfetmemiştim.Sizin bugünün kazananı Ferit'e yaptıgınız muameleyi bana da yaptılar ve şikayet maili attılar, şimdi belki de sizin ve sizin gibilerin şikayetleriniz yüzünden buzdolabını alamayacağım, bugün kazanan kişi ve daha birçok kişi de aynı şekilde alamayacak.Peşin bir hükme varmadan önce biraz daha düşünceli olun, sistemden kaynaklanan hatalar olabileceğini de düşünün.Azıcık hoşgörü birşey kaybettirmez.

Buyrun bu insanın ilk mesajı bu şimdi aynı hataya kendisi düşüyor.

Çevrimdışı ceydaa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #177 : 22 Şubat 2009, 20:32:11 »
Sistemde hata varsa düzeltsinler..yüzlerce kişi vaktini kaybediyor eger hile varsa tabiki herkes hakkını arayacak..arkadaş 4 saat tıklladıgını söylüyor bu kişinin hakkı ne olcak..eger oyunda hata varsa kazanılan hediye haksızca kazanılmış oluyor..bunu kabul ediyorsanız o sizin vicdanınız..
(destek isteyen arkadaşlar yazsın)

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #178 : 22 Şubat 2009, 20:35:58 »
evet açıklar varsa düzeltilmeli. ben farkettiğim bir hatayı iletişimden onlara bildirdim. başka şeyler farkedenler varsa söylemeliler onlara. hile ile kimse kazanamasın artık ya emeklerimize yazık.

Çevrimdışı seker_lady

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #179 : 22 Şubat 2009, 20:45:50 »
ne kadar dikkatlisiniz ya acık m var kapalı mı var ben neden hiçbirşey fark edemiyorummm :D