arkadaşlar püf noktası varmı? ben kameraya tutuyorum .dinozor bir türlü görmüyor . nasıl yaptınız yazarmısınız?
arkadaşlar püf noktası varmı? ben kameraya tutuyorum .dinozor bir türlü görmüyor . nasıl yaptınız yazarmısınız?
bende de bir dinozor var keyifli bir arada yapacagım,yapınca haber veririm
Lütfen aşağıdaki noktaları kontrol ederek tekrar dene.
- Eğer kamerandaki görüntü bozuksa (bulanık görünüyorsa, net değilse, fazla karanlıksa vb.) web kameranın ayarları bozuk olabilir. Kameranın ayarlarını değiştirerek ya da farklı bir web kamerasıyla tekrar deneyebilirsin.
- Eğer bulunduğun oda yeterince ışık almıyorsa veya kameradaki görüntüyü bozacak şekilde çok fazla ışık alıyorsa bu hayvan kartlarını tanıtamamana neden olabilir. Işık koşullarını değiştirerek tekrar deneyebilirsin.
- Kartlarını kameraya tutarken kartlarının ön yüzünü parmaklarınla kapatmamalısın.
- Kartlarını kamera görüntün üzerindeki kareyi dolduracak şekilde göstermelisin.
- Eğer yukarıdaki işlemlerin tümünü yapmana rağmen sorunun devam ederse kartını Danino kutusu içinden çıkan beyaz kağıdın üstüne koyarak bu şekilde kameraya tutmayı deneyebilirsin.

kamera görmüyorsa beyaz bir kağıdın üstüne koy kameraya göster bende de bazılarını görmedi öyle yaptım hemen görüyor o zaman