destekledim. başarılar dilerim
süper bir sosyal sorumluluk projesi...
hangi kuvezde bebeği olan çalışan anne işine konsantre olabilir ki...
Çok başarılı bir çalışma olmuş. Umarım sonucu da anneler ve bebekleri için hayırlı olur
gerçektende doğru bebeklerin annelerine ihtiyacı var.anne sütüde bebeklerin sağlığı için çok önemli.seğlıktan önemli ni varki hayatta.bende destekledim.
çok güzel bir konu açtığınız için teşekkürler ben de hemen destekledim.Dünyada en değer verdigim varlıktır bebekler.aslında sırf prematüre bebekler için değil normal zamanda doğan bebekler içinde annesinin doğum izni az.yabancı ülkelerde özellikle iskandinav ülkelerinde bebeği doğan erkeklerin dahi bebek izni var hatta İngiltere de yeni düzenleme yapılmak istenen kanun taslağına göre baba ve anne 12 ay içinde istedikleri zamanda izin kullanma hakkı elde edebilecekler.Bir bebeği annesinden ayırmak hem de bir iş için çok kötü

.
bende 27 haftalık bir prematüre bebek dünyaya getirdim.25 gün kımıldamadan yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi oğlum.rabbim bize bağaşladı

şükürler olsun ki 23 aylık ve gelişimi 1 yıl önden gidiyor.sadece solunum problemlerimiz kaldı yadigar,bunada şükür yine.o yüzden bu konuda çok hassasım konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hemen destekledim ve paylaşım .rabbim hepimizin meleklerimizi korusun ve bize bağaşlasın