Bana vespa et4 çıkmıştı sprite'tan. Ama güzelim motoru 4 yılda dağıttım düşe, düşe. Acemiydik sonuçta. şu anda iyi bir bakıma ihtiyacı var motorumun. Ama bulunduğum ilçede servisi yok. Edirne'ye götürmem gerekecek. ve pahalıya çıkacak.
Geçmiş olsun, şimdi bende elimdeki tabloya açıklanan sonuçları ekliyordum. Migros Aycan Gıda çekilişine sadece 3498 kişi katılmış, 3 Hyundai vermişlerdi. Migros Iglo 20 adet 32" LCD için 769700 katılım olmuş

Ben Aycan Gıda'ya da katıldım, balık çekiliş olmuş valla. Katılım sadece 3500 kişi olmuş.
Ben Carrefour'a gittim bugün. Bunu pas geçmeyi düşünüyorum, insertte İpana 7 diş fırçası ve Oral B expert diş fırçası beraber 6,95 TL diyor. Kasada ikisi 15 TL gözüktü. Müşteri Hizmetleri'ne gittim, onların da haberi yok. Meğer insert yanlış basılmış, işin ilginç yanı Kadıköy Nautilus mağazada bunu ilk benim farketmiş olmam. Diş fırçası 6,95, macun 6,95 TL dediler, diş macunu da 8,90 TL. gözüküyor. Hali ile çıldırdım, dizgi hatası deyip çıktılar. P&G, Carrefour, matbaacı biri şaşırmış ama faturayı bana kesemezler. Hata kiminse o üstlensin, ben suçlu değilim ki. Hem böyle duyurulduğunu söylüyorlar, hem de özür dileyip parasını istiyorlar. Çok saçma