Saglık FM dinleyicilerine çekilişle bir kişiye hediye veriyor… Yarısma yok , soru yok , cevap yok , önkoşul hiç yok …
Çekilişe tüm Saglık FM dinleyicileri katılabilir. Yapmanız gereken tek şey Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine giderek Facebook sayfamızı beğenmek ve hemen akabinde bu yazının altına çekilişe katılmak istediğinize dair bir yorum yapmak, hepsi bu kadar.
Çekiliş Sonucunda Bir kişiye hediye verecegiz. Kazanan talihli KARANTİNA programında acıklanacaktır…
Herkesin sadece tek bir katılım hakkı vardır… Adınızı, Soyadınızı ve e-posta adresinizi yazınız.
Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar katılım az miktarda olursa çekiliş iptal edilecektir…
Tüm katılımcılara bol şans dileriz…
NOT:
İletisim bilgileri eksik olan kisiler çekilişe katılamıyacaklardır…
SAĞLIK FM
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
nereye yazılıyor ben bulamadım
duvara yazılmıyodur dimi?
Yazının altına yorum olarak" katılmak istiyorum" diye yazılması isteniyor. Herkes öylede yapmış zaten. Ancak sitesinde ad soyad ve mail adresininde yazılması isteniyor. Kimse bu kurala uymamış
ama duvara mail adresi yazılmazki

ben güvenemem yani
mail yazmana gerek yok bence arkadaşımm
Sadece duvarda bir konu başlığı var..
Sağlık FM hediye dağıtıyor tarzında sayfayı beğenince konun altına -çekilişe katılmak istiyorum- yazman yeterli..
ama duvara mail adresi yazılmazki
ben güvenemem yani
Arkadaslar maıl gızlı tutulacaktır yazıyor...
yorum yaparken zaten sısteme ısmınız ve ıletıısm adresını gıdıyor, iletisim bılgılerınız herkese gosterılmıyor...