ozaman o firmalar fason/çakma kuryelerdir. Kuryenin mantığına terstir dediğiniz.
kredi kartı kullanıyorsanız yada bi kred kartı kapınıza geldiğinde kimliksiz teslim almaya çalışın bakalım veriyorlarmı veriyolarsa zaten işini yanlış yapıyordur ve firmaya şikayet etmeniz gerekmektedir, ha anneniz babanız eşinize teslim edebilirler bu insiyatiflerine kalmıştır.
sizin dediğiniz kuryeler piyasa kargocularına/nakliyecilerine benziyo malı verir malı verdiği kşiinin imzasını adını alır hadi eyvallah der.
firma dağıtıcı kurye ile özel anlaşmalıdır çok kıymetli bir şey yollamadığını firmaya bildirilmiştir kuryede dağıtımı ona göre yapılıyodur o ayrı konu tabiki.
-----------------------------------------------------------------
5-6 defa kurye ile değerli/değersiz ürün teslim aldım her defasında ısrarla kimlik istenmişti. belki benim şansım belki de personel eğitimleri her şubenin farklıdır bilinmez.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHizmetlerimiz
Dağıtım hizmetlerimiz her türlü kargo gönderileri üzerinde yoğunlaşmıştır.
Hizmetimiz genel olarak aşağıdaki aşamaları kapsamaktadır ;
Adrese en az iki uğrama yapmak,
Teslimat esnasında, teslim edilen kişiden isim-imza ve kimlik no almak,
Teslim edilemeyen gönderiler için uğranılan adrese, telefon ve e-posta bilgilerimizi içeren bir haber kağıdı bırakarak, müşterinin randevu için geri dönüşüne olanak sağlamak...
Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak,
Telefonla aranan müşterinin, gerekirse adresini güncellemek,
Maddi değer içeren tüm gönderilerin, %100 riskini üstlenmek,
Adresi eksik, yanlış veya değişmiş, gönderiyi kabul etmeyen, vefat eden veya adı/soyadı yanlış/değişmiş alıcıların bilgisini göndericiye vermek ve böylece dataların güncellenmesine olanak sağlamak,
Zarflama, poşetleme, etiketleme vs...gibi her türlü dağıtım öncesi hazırlık hizmetlerini vermek...
Depolama, stoklama, paketleme ve dağıtım gibi her türlü hizmeti vermek...