Gönderen Konu: Kühne ödüllü anket  (Okunma sayısı 43619 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kühne ödüllü anket
« Yanıtla #250 : 21 Mart 2011, 23:19:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kuryeden gelen ürünler kesinlikle ne başkasına teslim edilir ne de kimlik görülmeden teslim edilir, kuryenin amacına terstir zaten.
kuryenetin sitesinden referanslarına bakabilirsiniz (özellikle bankalara)...
arkadaşım 3 yıldır evime her hafta kuryeden ürünler gelirken geldiği ilk günden bu yana asla ve asla kuryeler kimlik istememiştir. kurye sadece imzasını alır ve gider evde yoksan kapına bırakır canı eserse kapıya eve geldik yoktunuz diye not bırakırlar... kargo şirketleri ise kesinlikle kimlik olmadan paketinizi vermezler hatta soy adınız farklı ise kesinlikle vermezler. bu benim bir vatandaş olarak cevabım.
aynı zamanda antalyada yadenet kuryenetin sahibiydim :) kimlik gösterimi diye bir zorunluluk yok posta gibi gelen mektupları nasıl bırakıp gidiyorlar bunlarda ürünü bırakıp alan kişinin ismini alıp imazsını alıp giderler... keşke baksalarda başkalarıda bizim ürünlerimzi almasa yada kargo gibi nerde ne zman gelir görebilsek :( üzgünüm ama bu böyle .. kurye gelipde kimlik gösterenler varmı ? yoksa sizde benim gibi kimliksizmi alıyorsunuz ürünlerinizi?
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #251 : 21 Mart 2011, 23:34:58 »
ozaman o firmalar fason/çakma kuryelerdir. Kuryenin mantığına terstir dediğiniz.

kredi kartı kullanıyorsanız yada bi kred kartı kapınıza geldiğinde kimliksiz teslim almaya çalışın bakalım veriyorlarmı veriyolarsa zaten işini yanlış yapıyordur ve firmaya şikayet etmeniz gerekmektedir, ha anneniz babanız eşinize teslim edebilirler bu insiyatiflerine kalmıştır.

sizin dediğiniz kuryeler  piyasa kargocularına/nakliyecilerine benziyo malı verir malı verdiği kşiinin imzasını adını alır hadi eyvallah der.

firma dağıtıcı kurye ile özel anlaşmalıdır çok kıymetli bir şey yollamadığını firmaya bildirilmiştir kuryede dağıtımı ona göre yapılıyodur o ayrı konu tabiki.

-----------------------------------------------------------------
5-6 defa kurye ile değerli/değersiz ürün teslim aldım her defasında ısrarla kimlik istenmişti. belki benim şansım belki de personel eğitimleri her şubenin farklıdır bilinmez.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Hizmetlerimiz

Dağıtım hizmetlerimiz her türlü kargo gönderileri üzerinde yoğunlaşmıştır. 

Hizmetimiz genel olarak aşağıdaki aşamaları kapsamaktadır ;

Adrese en az iki uğrama yapmak,
Teslimat esnasında, teslim edilen kişiden isim-imza ve kimlik no almak,
Teslim edilemeyen gönderiler için uğranılan adrese, telefon ve e-posta bilgilerimizi içeren bir haber kağıdı bırakarak, müşterinin randevu için geri dönüşüne olanak sağlamak...
Müşterinin geri dönmemesi durumunda, müşteriyi telefonla arayarak, bir sonraki ziyaret için randevu almak,
Telefonla aranan müşterinin, gerekirse adresini güncellemek,
Maddi değer içeren tüm gönderilerin, %100 riskini üstlenmek,
Adresi eksik, yanlış veya değişmiş, gönderiyi kabul etmeyen, vefat eden veya adı/soyadı yanlış/değişmiş alıcıların bilgisini göndericiye vermek ve böylece dataların güncellenmesine olanak sağlamak,
Zarflama, poşetleme, etiketleme vs...gibi her türlü dağıtım öncesi hazırlık hizmetlerini vermek...
Depolama, stoklama, paketleme ve dağıtım gibi her türlü hizmeti vermek...
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #252 : 22 Mart 2011, 00:11:20 »
eskişehir e yok bolu yok

Çevrimdışı nisan34

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #253 : 22 Mart 2011, 00:22:27 »
banada gelmedi yaa  :-\ ne cins bi anketi o öyle canım çıktı o uzun anketi doldurana kadar  :) hediyeyi yolamaya gelince yoklar oh ne güzel  :P
Çekilen Kahra Lûtuf, Çileye İhsanmı Desem?...

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #254 : 22 Mart 2011, 01:12:11 »
o kadar çok kişiye yolluyorlarki ondandır
ben hala umutluyum banada gelmedi ama inş. gelir
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #255 : 22 Mart 2011, 04:35:55 »
Kredi katıyla bu gönderilen ürünler bir mi? kredi kartı tabikide kimlikle veriliyor tamam siz böyle biliyorsunuz böyle bilmeye devam edin doğru birşeyi daha fazla açıklamaya gerek yok.... kuryeye kimlik gösterenler yazsın yada sadece imza verenler .. kargop farklı kurye farklı bişey kurye sahibiydim kredi kartı ile ilgili iş yapıyorsan sözleşmede bu yazar ve kimlikle teslim edersin diğer firmlarla yapılan anlaşmada farklıdır her firma her ürün için farklı anlaşma yapar sözleşme yapar. denedimbiliyorum.com , denemekbedava .com,fikrimühim.com ne bileyim bunların hangisine kimlik gösterildi?böyle bişey yok çünkü. bu firmalar çoklu gönderim yaptıkları için sözleşmeleri bu şekilde ve bu böyle .........

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #256 : 22 Mart 2011, 04:39:37 »
neyse konu uzaaaaaaaaaaar gider  ;D sizin şansınıza o şekilde denk geldi yada çok iyi çalışan kuryelerle karşılaştınız hep ....... umarım herkez kühne gider :D ne diyeyim başka

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #257 : 22 Mart 2011, 11:17:55 »
hediyem az önce geldi :)

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #258 : 22 Mart 2011, 11:25:15 »
Kühne heralde eskişehir i pas geçti.Eskişehirliler kühneye iletişimden mesaj atalım.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı marsmelow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #259 : 22 Mart 2011, 11:58:02 »
Kocaeline gitmiş,sevgilim bana geldi dedi :) bana gelen giden yok bozüyük :(