0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün benimde canım sıkılıyordu sabah ekmek almaya giderken kaloriferlerin yanmadığını farkettim.İndim kazan dairesine aman tanrım o da ne ...kanalizasyona giden pis su gider borusu patlamış her yer göl olmuş şarıl şarıl akıyor..Elim ayağıma dolaştı bir adrenalin boşalması oldu bende sormayın..O kanalizayson kokularının arasında bendeki koku farkedilmemiştir kesin.Hemen çöp poşeti istedim venüsten sardım boruyu kestim akıntıyı ama o pis sulardan sırıl sıklam olduım.Koli basili falan kaptım.Üstüne koşarak belediyeye gittim ordan komutan logarı aldım geldim açtırttım tıkanan logarı ..Sonra aşağıda bodrumdaki suyu fizik kurallarını hiçe sayarak ite ite süpürgeyle bir kat yukarıya çıkarttım..Kas yaptım büssürü. Şimdi 39 derece ateşle yatıyorum.Her yanım ağrıyor.Canı sıkılanlara tavsiye ederim..Seneye tekrar yönetici olmak için adaylığımı koyacağım...Çok keyifli..ekmek aldınız mı peki sabah? ben orda kaldım da
Dün benimde canım sıkılıyordu sabah ekmek almaya giderken kaloriferlerin yanmadığını farkettim.İndim kazan dairesine aman tanrım o da ne ...kanalizasyona giden pis su gider borusu patlamış her yer göl olmuş şarıl şarıl akıyor..Elim ayağıma dolaştı bir adrenalin boşalması oldu bende sormayın..O kanalizayson kokularının arasında bendeki koku farkedilmemiştir kesin.Hemen çöp poşeti istedim venüsten sardım boruyu kestim akıntıyı ama o pis sulardan sırıl sıklam olduım.Koli basili falan kaptım.Üstüne koşarak belediyeye gittim ordan komutan logarı aldım geldim açtırttım tıkanan logarı ..Sonra aşağıda bodrumdaki suyu fizik kurallarını hiçe sayarak ite ite süpürgeyle bir kat yukarıya çıkarttım..Kas yaptım büssürü. Şimdi 39 derece ateşle yatıyorum.Her yanım ağrıyor.Canı sıkılanlara tavsiye ederim..Seneye tekrar yönetici olmak için adaylığımı koyacağım...Çok keyifli..
biolog saati buzdolabına koy düzelr belki biz su kacınca öle yapardk düzelrdi
ama onunkine su kaçmamıştır ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama onunkine su kaçmamıştır ki Su kaçmayan yerim kalmadı.Emin ol.!! Saatede kaçmıştır. Denizli'deymişsin insan bir yardıma gelir.Saatin var mı fazladan.Varsa Forum Çamlık'ta buluşalım yoksa Çınara gel dövdüreyim seni bizim kahvedeki arkadaşlara.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama onunkine su kaçmamıştır ki Su kaçmayan yerim kalmadı.Emin ol.!! Saatede kaçmıştır. Denizli'deymişsin insan bir yardıma gelir.Saatin var mı fazladan.Varsa Forum Çamlık'ta buluşalım yoksa Çınara gel dövdüreyim seni bizim kahvedeki arkadaşlara.popeyesten max menü 2 ısmarlıcaksan geleyim forum çamlığa
benle niye kimse muhatap olmuyor yaa, hangi başlığa ne yazsam kendi kendime konuşuyorum, gülüyorum neyse bahalım.