Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanyaya katılmak için 15 Mart – 6 Nisan tarihleri arasında Bireysel İnternet Şubesi veya Cep Şubesi’ni kullanmak gerekmektedir. Ayrıca Bireysel İnternet Şubesi’nden alınan Referans Numarasını Facebook Kırmızı’ya Tıkla Tatil uygulamasına girerek ekstra çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Bireysel İnternet Şubesi’ne girdiğinizde 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız.
Cep Şubesi’ne girdiğinizde girdiğinizde 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız.
Facebook Kırmızı’ya Tıkla Tatil uygulamasına Bireysel İnternet Şubesi’nden aldığınız referans numarasını girdiğinizde 1 çekiliş hakkı kazanacaksınız.
Hem Bireysel İnternet Şubesi’ne hem Cep Şubesi’ne hem de Faceboook uygulamasına girerek toplam 3 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Bireysel İnternet Şubesi’ni kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
Bireysel İnternet Şubesi’ni “Anında Şifre” butonunu tıkladıktan sonra açılan ekrandan "İnternet Şubesi kullanmaya başlamak istiyorum"u seçerek ya da en yakın Şubemizi ziyaret ederek kullanmaya başlayabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cep Şubesi’ni kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
Cep Şubesi'ni kullanmaya başlamak için cep telefonunuzdan wap.akbank.com.tr’ye girip Bireysel İnternet Şubesi kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterli. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Facebook Kırmızı’ya Tıkla Tatil uygulamasını kullanmak için ne yapmam gerekiyor?
Akbank Kırmızı’ya Tıkla Tatil uygulamasını kullanmak için Akbank’ın Facebook sayfasını beğendikten sonra kontak bilgilerinizi ve Bireysel İnternet Şubesinden aldığınız 10 haneli referans kodunu uygulama içerisine yazarak çekiliş hakkını kazanbilirsiniz. Akbank Kırmızı’ya Tıkla Tatil sayfasına girmek için tıklayınız.
İnternet Şubesi şifremi hatırlamıyorum, ne yapmalıyım?
İnternet Şubesi şifrenizi hatırlamıyorsanız veya şifreniz kilitlendiyse ‘Anında Şifre’ Butonundan tıkladığınızda açılan ekrandan “İnternet Şubesi Şifremi unuttum/kilitledim” ya da “Kullanıcı Adımı unuttum/kilitledim”i seçerek yeniden alabilirsiniz.
Kampanya Şartları:
* Kampanya 15/03/2011 (Saat 00:00) – 06/04/2011 (Saat 23:59) tarihleri arasında geçerlidir.
* Kampanya tarihleri arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Bireysel İnternet Şubesi'ne girenlere 1, wap.akbank.com'dan Cep Şubesi'ne girenlere 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanya dönemi içinde 1 kişi en fazla 3 adet çekiliş hakkı kazanabilir.
* Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin 04/03/2011tarih ve B.07.I. MPİ.0.13.00.02-401.02.99-307-1159 sayılı izni ile Akbank T.A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
* Çekiliş 14.04.2011 tarihinde, saat 11:00 de Profilo Alışveriş Merkezi Cemal Sahir Cad. No:33 Kat 3 Teras Cafe Mecidiyeköy/İstanbul adresinde halka açık olarak yapılacaktır.
* Yapılacak çekiliş sonucunda 5 adet Çift kişilik Seyşeller seyahat paketi (10.06.2011-16.06.2011 arası İstanbul-Dubai-Seyşeller-Dubai-İstanbul Ekonomi class uçak bileti 5 gece 6 gün Yarım Pansiyon 4* Constance Ephelia Resort’da konaklama Havaalanı-Otel-havaalanı transferleri Rehberlik hizmetleri dahil.) Seyahat İstanbul'da başlar ve İstanbul'da biter.Yaşanan şehir-İstanbul arasındaki gidiş-dönüş ulaşım talihlilere aittir.Vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir.
* Çekiliş sonuçları 20.04.2011 tarihinde Akşam gazetesinde, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet adreslerinde ilan edilecektir.
* Kazanan asil talihlilerin son başvuru tarihi 05/05/2011 yedek talihlilerin 20/05/2011’dir.Kazanlara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılacaktır.
* Bir kişi birden fazla hediye kazanamaz.
* İkramiyeye konu olan eşya bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
* 18 yaşından küçükler çekilişe katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
* Akbank T.A.Ş. ve Akro Tanıtım Org. Film Yapım ve Tic.Ltd. Şti. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
* Çekiliş sonucunda hediye almaya hak kazanan hesabın ortak olması halinde ise söz konusu hediye hesabı temsil eden kişiye teslim edilecektir.
* Seyahat sırasında Akbank T.A.Ş. tarafından alınacak kamera ve fotoğraf çekimleri Akbank'ın ileri tarihteki tanıtımlarında kullanılabilecektir.
* Ödüller nakte çevrilemez ve devredilemez. Seyahat ikramiyesi talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz.
* Piyangoya itiraz için ikramiye son teslim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurulmalıdır. Bu piyangoya iştirak eden herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin