benim mailime cevap geldi :
Öncelikle etkinliğimize hoş geldiniz. Şu an bazı yazılım çalışmalarımız devam ediyor, birde daha önce oluşturduğumuz iki etkinlik anlayamadığımız bir nedenden dolayı iptal oldu, tüm sorularınıza en kısa zamanda yanıt vereceğiz. İlginize ve sabrınıza teşekkürler.
kaç oldu etkinlik yaptılar hiçbirinde de sonuca varmadılar bence kandırıyor bunlar insanları
Etkinliklerimiz anlayamadığımız bir nedenden dolayı silindi! Şimdi farklı bir yöntem düşünüyoruz! Bu kampanyamızı en kısa sürede tekrarlayacağız. Katılan ve mail atan kişiler kayıt altına alınıyor! Kimseyi kandırma gibi bir niyetimiz yok! Herkeze iyi akşamlar diliyorum... Saygılarımızla...
herkesemi verceksiniz vede indirim çekimi
okdr blog kampanyasıda yaptılar bir kandırmaca olduğunu bende düşünmüyorum...Facede bu şekldeki birkaç kampanya daha silinmiş birden
kaç oldu etkinlik yaptılar hiçbirinde de sonuca varmadılar bence kandırıyor bunlar insanları
Etkinliklerimiz anlayamadığımız bir nedenden dolayı silindi! Şimdi farklı bir yöntem düşünüyoruz! Bu kampanyamızı en kısa sürede tekrarlayacağız. Katılan ve mail atan kişiler kayıt altına alınıyor! Kimseyi kandırma gibi bir niyetimiz yok! Herkeze iyi akşamlar diliyorum... Saygılarımızla...
sürekli sorun çıkıyor bi etkkinlik durduk yere nasıl siliniyor 30 kere etkinlik düzenledim hiçbirinde bişey olmadı....
Bugun maille bana cek sifresi gelmis ama 120tl lik alisveriste kullanilabiliniyor .Artikeldeko firmasi kadar olamamislar , 15tl lik cek verdiler ama alisveris limiti yktu .yazik bir etkinlik yapiyosunuz dogru durust yapinki insanlar sizin hakkinda olumlu dusunsun
ne saçmalık yaaa.zaten 20 tl ye bişey yok elbetteki üzerine koyup alcak insanlar ama limit koymaları hiç olmamış .almam zaten. böylece kötü reklam yaptıklarının farkında değiller.