0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şuan gelen kutumda 4 mesaj var ve ben bunları okuyamıyorum.özel mesajlarıma müdahale eden bir sistemin haklı olduğu noktayı bana açıklarmısınız.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşuan gelen kutumda 4 mesaj var ve ben bunları okuyamıyorum.özel mesajlarıma müdahale eden bir sistemin haklı olduğu noktayı bana açıklarmısınız.Yeni üyelerin sürekli oy isteyerek diğer üyeleri rahatsız etmesi ve müstehcen sitelerin linklerini içeren özel mesaj atmalarına istinaden böyle bi karar alındı. Haklı olan nokta budur, varmı itirazınız?
mesaj atanlaqrdan biride bendim d&r çeki ile boyneri takas edersen yaz bana düşünürsen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşuan gelen kutumda 4 mesaj var ve ben bunları okuyamıyorum.özel mesajlarıma müdahale eden bir sistemin haklı olduğu noktayı bana açıklarmısınız. Forumda biraz aktif olursanız bu sorun çözülecek sanırım.Hadi ne duruyorsunuz?Birşeyler yazın ve sorun çözülsün.
arkadaslar ben de gelen kutuma bakamiyorum kimseye ozel olarak mesaj atp rahatsiz etmedim ayrica gun icinde elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum...
ewet mesaj kutum yeni acildi sukur yaklasik iki haftadir kullanamiyordum acilmasi iyi oldu