0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ask_ne_demek ; bakış açın demek ki çok yönlü..kötüye yorma sakın iyi bir şey farklılık.. aynı zamanda sonuç alman önemli olan..
ben 8 saniyede bitirdim ama mail gelemdi bana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinask_ne_demek ; bakış açın demek ki çok yönlü..kötüye yorma sakın iyi bir şey farklılık.. aynı zamanda sonuç alman önemli olan.. ben farklılığımın farkındayım zaten çok teşekkür ederim alışkanlık sanırım hidden object oyunlarını çok oynarımda ondan öyle oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinask_ne_demek ; bakış açın demek ki çok yönlü..kötüye yorma sakın iyi bir şey farklılık.. aynı zamanda sonuç alman önemli olan.. ben farklılığımın farkındayım zaten çok teşekkür ederim alışkanlık sanırım hidden object oyunlarını çok oynarımda ondan öyle oldu kendinde gördüğün değişimlere kaldırıyorum bu kadehi.. rica ederim hayat senin elinde..iyi bak ona..
Hürriyet ' e daha önce üye olmuşsanız mail gelmiyor ancak jeton düştü bende
yeni çözdüm olayı:) bu konuya 120 gündür yorum yapılmamış yarışma devam ediyor altından ne çıkıcak merak ettim...