Gönderen Konu: Fotoğraf makinası hakkında yardım .. .. !  (Okunma sayısı 1934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
Fotoğraf makinası hakkında yardım .. .. !
« : 08 Ocak 2011, 14:45:51 »
Arkadaşlar ben fotoğraf makinası almak istiyorum araştırırken şöyle bir link gördüm sizce güvenilirmi bir bakarmısınız.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2011, 14:52:40 Gönderen: Stormm »

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Fotoğraf makinası hakkında yardım .. .. !
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2011, 14:59:09 »
ürün güzel, daha çok ne amaçlı kullanmak istiyorsun? point and shot tarzınının iyi ürünlerinden aslında. lensi iyi ama varsa deneme imkanın (teknosa gibi yerlerde deneyebiliyorsun) bence dene, oralarda genelde yüksek ışık olur bu sebeple iyi görüntü verir ama karanlık bir tarafı çekmeyi deneyip ölçmeye çalış ne de olsa gece de kullanacaksın cihazı. ve flashsız çekim performansı önemli aslında. bence denemeden kesinlikle bir cihaz alma.

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2011, 15:01:41 »
denemek kolay teknosada denerim dediğiniz gibi fakat bu verdiğim link te satılan urunun garantisi falan aklıma takıldı güvenilirliği bende sizlere danışmak istedim.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2011, 15:02:59 »
Özel mesajdada belirttiğim gibi bu ürünler iade, arıza gibi sebeplerle fabrikaya geri gönderilip sıfırlanıp tekrar piyasaya sunulan ürünler.. Tekrar arıza çıkartma olasılıkları yüksek..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Stormm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2011, 15:03:53 »
Scorpion çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için senın dediğin gibi yapacağım.

Çevrimdışı esackes

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2011, 15:06:28 »
Özel mesajdada belirttiğim gibi bu ürünler iade, arıza gibi sebeplerle fabrikaya geri gönderilip sıfırlanıp tekrar piyasaya sunulan ürünler.. Tekrar arıza çıkartma olasılıkları yüksek..

Doğru söylüyorsun bu refurbished (sıfırlanmış ürün) hakkında bi konu açıp forumu bilgilendirmek lazım aslında maksimum garanti süresi yurtdışında 6 ay bunların. Türkiyede zaten garantisi yok.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2011, 15:10:58 »
aslnda ben bu siteden birçok şey aldım hiçbirinide geri göndermedim,hepsinide memnun kalarak kullandım ve kullanıyorum...Biraz şans meselesi,teknosadan aldığın ürünlerde 2 ay sonra sorun çıkartabiliyor ve götürdüğnde yeterince ilgilenilmediğini görüyorsun..
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2011, 15:21:47 »

aynen öyle A600 aldım teknosadan sıfırlayıp gönderdiler , kaçdefa teste girdi , düzelmedi. Fujifilm alma bence şarj problemleri var , yenipil aldım oda çözümolmadı .

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2011, 15:25:42 »
Stormm'a bu makineyi önerdim, aradığı fiyat aralıklarında en iyisi bu bence. Ayrıca Li-ion pili var yani şarjla çalışıyo pil alma sıkıntısı yok.

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2011, 15:36:15 »
özelliklerine göre fiyatı çok uygunmuş , görüntü kalitesine bakıp öyle karar vermek lazım