Gönderen Konu: Bu ne terbiyesizlik  (Okunma sayısı 3924 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
Ynt: Bu ne terbiyesizlik
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2011, 18:54:10 »
bu kişinin bana mesaj atmasını nasıl engelleyeceğim biri anlatsın hemen bende içerisinde küfürden daha iyi oturacak ama içerisin de +7 bile olmayacak yani tertemiz ama cuk diye oturacak cukcuklu mesaj yazıcamda  ::) ::) sonra silicem onu ...

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #11 : 07 Ocak 2011, 18:56:23 »
canım benim ayarlar kısmına gir mesajlardan sadece arkadaşlarımı seç mesaj gönderemez ozaman canını sıkma adiler çok malesef >:(

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2011, 18:59:15 »
herkes kısmını sadece arkadaşlarım olarak değiştir ayarlardan sayfadanda atınca sorun kalmaz facede aramayıda engelle hatta arkadaşlarından çıkarmadan önce engelle zaten otomatikman çıkar listenden...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2011, 19:02:01 »
canım dünde bana oldu 
 ben gelen msj spam olarak bildire bastım birdaha olmadı

Çevrimdışı bungee

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 07 Ocak 2011, 19:02:57 »
En etkili yöntem;

hesap bölümünden gizlilik ayarlarını seçin, sayfanın altında engellenenler listeleri var, düzenleye tıklayın, oraya istediğiniz isim ya da mail adresini yazın. Bu işlemden sonra, engellediğiniz kişi sizi hiçbir şekilde bulamaz, mesaj atamaz. Yazdığınız yorumlar bile görünmez. (Bende görünmüyor.)

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 07 Ocak 2011, 19:05:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu kişi Neslihanın ta kendisidir,daha önce bir arkadaşımıza kendisi olduğunu söylemiş..
tmm bulduk.bu kadın nasıl bır canavar yahu bır kere de bana satasmıstı(tabi kufur edememisti) tam bir psıkomnyaq yakında belasını bulur.bosuna uzulme hemcinsin  >:(

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 07 Ocak 2011, 19:06:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
En etkili yöntem;

hesap bölümünden gizlilik ayarlarını seçin, sayfanın altında engellenenler listeleri var, düzenleye tıklayın, oraya istediğiniz isim ya da mail adresini yazın. Bu işlemden sonra, engellediğiniz kişi sizi hiçbir şekilde bulamaz, mesaj atamaz. Yazdığınız yorumlar bile görünmez. (Bende görünmüyor.)
başka hesaptan girdiğinde görebilir ama :) en iyisi profilin sadece arkadaşlara açık kalması,geçmiş olsun terbiyesiz insanlar her yerde var malesef :-\

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #17 : 07 Ocak 2011, 19:09:21 »
Ayarlarımı değiştirdim sadece arkadaşlarım yaptım istediğim cukcuklu mesaj olmadı havamda değilim sanırım ama umarım buda yeter ona

Bir bayana küfrederek hangi duygularını tatmin ettin acaba ??? Madem destek vermiycen aramızda ne işin var eminimki sitelerde falan bizi karalayan basbas bağıranlardansın ama sitemize üye olup bizleride arkadaş listende tutanlardansın.. Sonuna kadar arkadaşımızın yanındayız dicek çok laf var ama biz senin gibi egolarımızı küfürle tatmin etmiyoruz.. Hadi sana by by çıktın listemden

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #18 : 07 Ocak 2011, 19:18:37 »
şans için eğlencesine diye düşünüp katıkmak güzel hırs berbat birduygu allah yardımcımız olsun ki forumda arkadaşlık güzel kimse birşey kaybetmez herzaman insanlık kazanır yoksa kaçımız birbirimizi tanıyoruz ki can sıkıntısı merak arkadaşlık beni forma çeken de bu sıkmayın canınızı  :-*

Çevrimdışı mehpare01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 07 Ocak 2011, 19:26:10 »
bikaç kez benimde başıma destek olmayabilirler kararlarına saygı duyarım ama kalkıpda hakarete varan sözler sarfetmeleri çok can sıkıcı hatda bugünde böyle bir olay yaşadım griple uğraşırken sinirden birde migrenim başladı iyice insanlar artık çığrından çıkmaya başladı bu hırs ne böyle  anlamadım gitdi
olduğu kadar olmadığı kader..