0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben burdaki bir çok kişinin face adresini bile bilmiyorum Çok haklısınız,ne kadar bölük pörçüğüz,değil mi?
ben burdaki bir çok kişinin face adresini bile bilmiyorum
ilinde praktiker olmayanlar face duvarına yazıp bastırırsa bence kargo yaparlar gidip alamıyacak olanlar için denizlide yok ama ben gene de şansımı denemeyi düşünüyorum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin27 başarılı davetle kaptım 1 tane ben..Yoruldum fena..Günlük 32 arkadaşa davet yollama şansınız var..Kabul edeceklere gönderin..Yoksa 1 gün beklersiniz arkadaşlar.. valla helal olsun o arkadaşlarından bizede lazım bikaç tane benim daha 2 oldu zaten bu gidişlede olmaz tebrikler
27 başarılı davetle kaptım 1 tane ben..Yoruldum fena..Günlük 32 arkadaşa davet yollama şansınız var..Kabul edeceklere gönderin..Yoksa 1 gün beklersiniz arkadaşlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin27 başarılı davetle kaptım 1 tane ben..Yoruldum fena..Günlük 32 arkadaşa davet yollama şansınız var..Kabul edeceklere gönderin..Yoksa 1 gün beklersiniz arkadaşlar.. başkalarına yardım etseniz birazda mesala bana