kampanyalardan kazandığımız elektronik ürünler garantili mi? sonuçta faturası falan yok. ben ürünüm bozulduğunda garanti yoluyla nasıl tamir ettirebilirim?
kazandıgınız ajanstan garanti belgesini istiyebiliyorsunuz
sanırsam yok. ben ipod kazandım ama herhangi bir fatura veya garanti belgesi falan gelmedi
sanırsam yok. ben ipod kazandım ama herhangi bir fatura veya garanti belgesi falan gelmedi
fantayı diyorsun sanırım. içinden garanti belgesi çıktı kaşeli ama ne imza var ne de tarih var. bilmiyorum kabul ederler mi :/
Faturası yoksa garantisi olmuyo, benim kazandığım 3 büyük ödülün yanında fatura geldiği için garantili, ama fatura olmadan gelenler var onlar garantisiz..
diğerlerini bilmem ama fantadan kazandığım ps3ün garantisi onaylatılmış öyle geldi bana
diğerlerini bilmem ama fantadan kazandığım ps3ün garantisi onaylatılmış öyle geldi bana
bide bana bişey çıkmıyor diyorsunuz ya

)daha ne gelsin evmi arabamı:))
bide bana bişey çıkmıyor diyorsunuz ya
)daha ne gelsin evmi arabamı:))
aman bir işime yapamıyorki satıcam ben işime yarar şeyler istiyorum
ps3 onaylatmasına gerek yok aslında.Faturası yoksa içinden çıkan mavi zarf depo çıkış tarihinden itibaren garanti kapsamında oldugunu gösterir.Ps3lerde nokialarda bu tarz güzelikler var..